Llistes

«La platja» de Stay Homas amb The Tyets és la cançó més escoltada a la ràdio aquest setembre

Llistem els temes més escoltats a la ràdio aquest mes

El TOP30 comprèn les cançons en català més escoltades a les ràdios entre l'11 d'agost i el 14 de setembre

La llista la lideren Stay Homas amb The Tyets, «El món de veritat» de Buhos amb Juan Magán i «Jo mai mai» de Joan Dausà

| 28/09/2023 a les 14:00h

Stay Homas i The Tyets
Stay Homas i The Tyets | Marta Mas
L'Associació de Productors i Editors Fonogràfics Catalans (Apecat) impulsa un rànquing mensual amb els trenta temes que més sonen a les emissores catalanes. A través de Bmat, empresa líder en seguiment de ràdios i televisions, es presenta cada mes una llista amb les cançons més radiades en català.

"La platja" de Stay Homas amb The Tyets torna a liderar el rànquing de les cançons en català més punxades a la ràdio, seguida per "El món de veritat" de Buhos amb Juan Magán i la nova versió del "Jo mai mai" de Joan Dausà, que a l'agost ja ocupaven els mateixos dos llocs del podi. Tanquen el TOP5 "Gelat" de Miki Núñez, que també manté el quart lloc, i "Mussegu" de Figa Flawas, que guanya una posició. 

Paral·lelament, diverses cançons es mantenen en el TOP15: "Cor" d'Els Catarres; "Xalalà" de Figa Flawas; "Olívia" i "Coti x coti" de The Tyets, que guanyen llocs a la llista; "Per la borda" de Sexenni, que es manté en el desè lloc, i "Finals" de La Fúmiga, que passa de la catorzena a la tretzena posició. S'hi incorporen per primer cop la batxata "Tothom es separa" d'Els Amics de les Arts, "Rikiti" de Mama Dousha i "Bla bla bla" de Porto Bello.
 

Cançons més escoltades a la ràdio de setembre 2023

 

També s'han sumat al TOP30 "Llimona i sal" de Coco, "Millor del que em pensava" de Flashy Ice Cream, "Fes'm-ho tot (remix)" de Les Montses, "Supernova" de Sexenni i "Sweet Weekend" de Santa Salut i Fran Massarelli. Els artistes que han col·locat més temes al TOP30 han estat The Tyets, amb quatre, Figa Flawas, amb tres i Sexenni Les Montses, amb dues.

Especial: Llistes
Arxivat a: Enderrock, APECAT, bmat, llistes, Stay Homas, The Tyets

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.