Actualitat

Joan Miquel Oliver ultima els seus 'Electronic Devices'

Joan Miquel Oliver publicarà el seu nou disc el pròxim 6 d'octubre

 El músic sollerí torna a publicar noves cançons en solitari després del retorn d'Antònia Font

| 03/10/2023 a les 13:30h

Joan Miquel Oliver
Joan Miquel Oliver | Juan Miguel Morales
El pròxim divendres 6 d'octubre veurà la llum el nou disc en solitari del músic sollerí Joan Miquel Oliver, Electronic Devices (Oigo Discos, 2023). Després d'embarcar-se durant dos anys en la gira de retorn d'Antònia Font i en la creació del darrer disc de la banda, Un minut estroboscòpica (Primavera Labels, 2022), el guitarrista tornarà a publicar noves cançons en solitari després del dodecafònic Aventures de la nota la (Produccions Blau / Warner Chappel, 2020) i del disc casolà Live At My House (Produccions Blau, 2022), publicat a finals de l'any passat.


Aquest nou disc deixa enrere l'avantguarda del seu predecessor i retorna al pop amb tints electrònics i sintetitzats. El passat mes de juny, Oliver va presentar el primer avançament del disc, "Robot Mayordomo", un tema d'aires discotequers amb un riff funky que parla de l'abús les elits econòmiques envers un robot majordom. El divendres passat, 29 de setembre, el cantant va treure "Siento Feelings", que compta amb la col·laboració de la cantant italiana Stefi Lusini, i en què predominen els sintetitzadors planxats.

Electronic Devices serà presentat en directe l'11 de novembre a l'Auditori de Porreres, el 25 de novembre a Razzmatazz dins del Cruïlla Tardor, l'endemà al Loco Club de València i el 8 de desembre a la sala Nell's de Londres. 

 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, actualitat, Joan Miquel Oliver, Electronic Devices, joan miquel oliver

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.