festivals

Últims dies per inscriure's a la convocatòria artística de la FiM de Vila-seca

El 16 d'octubre tanca la convocatòria per participar en la pròxima edició de la fira

| 04/10/2023 a les 14:00h

Imatge il·lustrativa
La Fira de música emergent i familiar de Vila-seca (FiM) prepara l'edició de 2024, prevista pel 16, 17, 18 i 19 de maig. Per tal de nodrir-ne la programació, ha obert una convocatòria artística, que tancarà el pròxim dilluns 16 d'octubre. S'hi poden inscriure grups emergents en l'àmbit de les músiques modernes i companyies i espectacles de música familiar. 

En l'àmbit emergent de la fira, s'hi poden presentar aquells projectes musicals -de qualsevol estil excepte música clàssica- incipient o de risc amb base a Catalunya (com a mínim, un membre ha de ser o residir a Catalunya, o assajar-hi). Pel que fa a la música per a públic familiar, la inscripció està oberta a companyies, grups, projectes o espectacles dirigits a infants o famílies, procedents de qualsevol punt de l'Estat espanyol.

Es valorarà, a l'hora de seleccionar-la per a participar en la FiM 2024, que la proposta tingui un caràcter de novetat i estrena, que sigui original i innovadora, i que tingui projecció dins de la indústria, així com amb quin entorn d'acompanyament o management es compta. Per a l'elecció final, però, la fira adverteix que es tindrà en compte la diversitat del conjunt de la programació quant a estils, formats, gènere, equilibri territorial i inclusió d'artistes amb diversitat funcional.

Per a confeccionar la programació de l'edició, a més, el director artístic de la FiM, Martí Marfà, comptarà amb la gestora cultural Violeta Amargant, que s'hi incorpora com a assessora artística dels projectes de música familiar. Així mateix, també tindrà l'assessorament artístic de Marta Mei en el camp de la música emergent.
 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, festivals, actualitat, FiM 2023, FiM

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.