obituari

Ha mort Albert Mas, gerent d'ARC

Mas ha mort avui dimarts a la matinada a conseqüència d'una greu malaltia

| 24/10/2023 a les 14:30h

Albert Mas
Albert Mas | Juan Miguel Morales
Albert Mas Bosch (Cassà de la Selva, 1971 - Girona, 2023) ha mort avui a l'Hospital Josep Trueta a conseqüència d'una greu malaltia.

Mas va començar la seva trajectòria professional amb la seva empresa FM Espectacles, al capdavant de la qual va estar-hi 20 anys. A més de programar espectacles de música en viu, va ser la primera empresa en oferir un servei d'assessorament legal als ajuntaments relacionat amb el sector de la producció i contractació artística per a esdeveniments musicals.

Des del juliol del 2021, i coincidint amb la nova junta encapçalada per Raquel Bassas, va convertir-se en gerent de l’Associació Professional de Representants, Promotors i Mànagers de Catalunya (ARC). Anteriorment, Mas havia estat membre de la junta directiva de l'associació entre el 2001 i el 2011, com a secretari i vicepresident. Actualment, també era vocal de la junta directiva de l'Acadèmia Catalana de la Música.

El juny de 2021 va obtenir un Grau en Màrqueting i Recerca de Mercats per la UOC amb matrícula d'honor en el seu Treball Final de Grau, que es va centrar en l'Associació ARC. A més, Mas va ser guardonat amb el Premi Extraordinari al millor expedient acadèmic de la seva promoció.

Albert Mas era fill del compositor, pianista i director d'orquestra Antoni Mas i Bou.
 
Especial: Sector musical
Arxivat a: Enderrock, obituari, albert mas, ARC

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.