Festivals

The Tyets, Guillem Gisbert, Antònia Font i Figa Flawas encapçalen el Talarn Music Experience

La 8a edició del festival pallarès se celebra del 18 al 21 de juliol a l'espai Lo Quiosc de Talarn

| 09/11/2023 a les 13:30h

The Tyets, Guillem Gisbert, Figa Flawas i Antònia Font
The Tyets, Guillem Gisbert, Figa Flawas i Antònia Font
El Talarn Music Experience ha desvelat avui la programació de la seva 8a edició, que se celebrarà del 18 al 21 de juliol a l'espai Lo Quiosc de Talarn. Entre els caps de cartell, hi ha The Tyets, Guillem Gisbert, Antònia Font, Figa Flawas i Els Catarres.

Després de l'èxit assolit enguany amb el format de quatre jornades, el certamen ha volgut mantenir l'aposta i ha programat fins a onze artistes per a la seva edició de 2024. La jornada inaugural serà protagonitzada per dos dels noms més referencials del nou pop català: The Tyets i Figa Flawas. El duet mataroní arribarà al Pallars després del gran èxit aconseguit enguany pel disc Epic Solete (Luup Records, 2023), mentre el duet vallenc hi presentarà el seu flamant segon disc, previst per a principis de l'any vinent amb el segell Halley Records. A més, els acompanyarà també DJ Trapella, qui farà ballar el públic a cop de remixos d'algunes de les cançons més icòniques del pop català i internacional.

L'endemà, hi haurà un clar viratge estilístic amb dues propostes d'autor més reposades. Una d'elles serà la del carismàtic cantant de Manel Guillem Gisbert, que farà parada al Pallars per primer cop en solitari. Abans, també hi actuarà l'igualadí Enric Verdaguer 'Henrio', que presentarà les cançons del seu últim disc en solitari, Somewhere, Sometimes (Vida Records, 2023), i Ley DJ.

El dissabte arribarà amb l'actuació d'Els Catarres, que enguany han revesionat algunes de les seves cançons més icòniques amb nous col·laboradors i agrupar-les en un nou treball. Per altra banda, Sergi Carbonell, qui va ser teclista de Txarango, presentarà les cançons del seu primer disc en solitari com a cantautor: Refugi (Halley Records, 2023). La nit la tancarà la discjòquei Bego Martín, qui oferirà una sessió de música electrònica ben ballable.

Finalment, l'última jornada portarà a Talarn els mallorquins Antònia Font, que l'any que ve giraran per teatres i festivals d'arreu dels Països Catalans. Després del seu retorn el 2022 amb el disc Un minut estroboscòpica (Primavera Labels, 2022), la banda oferirà el bo i millor de la seva discografia en aquesta nova gira prevista per a 2024. Abans, també actuarà la cantautora maresmenca Meritxell Neddermann, que presentarà el seu segon disc Suelta (Halley Records, 2023).
Especial: Festivals
Arxivat a: Enderrock, festivals, The Tyets, Guillem Gisbert, Antònia Font, Figa Flawas, Talarn Music experience

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.