Festivals

La Ludwig Band, Lildami i Jimena Amarillo, entre les primeres confirmacions del Let's Festival

La 19a edició del Let's Festival tindrà lloc entre febrer i març a quatre sales de L’Hospitalet de Llobregat: la sala Salamandra, El Pumarejo, l'Espai Zowie i la sala River

| 19/10/2023 a les 15:00h

La Ludwig Band a la Sala Salamandra el 2021
La Ludwig Band a la Sala Salamandra el 2021 | Xavier Mercadé
El Let's Festival ja ha avançat les primeres confirmacions de la seva 19 edició, que tindrà lloc entre els mesos de febrer i març de 2024 a quatre sales de L'Hospitalet de Llobregat: la sala Salamandra, El Pumarejo, l'Espai Zowie i la sala River. La Ludwig Band, Jimena Amarillo o Lildami són alguns dels artistes més destacats d'aquesta primera tongada de confirmacions. 

La inauguració del festival serà a la sala Salamandra el 16 de febrer amb la valenciana Jimena Amarillo, que retorna al festival com una artista ja sense l'etiqueta d'emergent i presentant el seu segon disc, La pena no es cómoda (Mushroom Pillow, 2023). Altres cites destacades del festival serà el concert de La Ludwig Band el 17 de febrer a Salamandra, en què presentaran el seu tercer disc Gràcies per venir (The Indian Runners / Ceràmiques Guzmán, 2023), i el concert de Lildami i Flora el 2 de març a la mateixa sala. El terrassenc presentarà el format que va estrenar al MMVV 'Lildami & Bigfriends' i, abans, obrirà la nit el trio barceloní Flora, encapçalat per Mariona Batalla i qui també acompanya a Lildami en els seus directes.

A més, també s'han anunciat altres actuacions com les de Los Yolsos i La Culpa el 16 de febrer a l'Espai Zowie; la dels britànics Fujiya & Miyagi el 23 de febrer al Pumarejo; la de Cristina Len el mateix dia a la sala River; la de Columpio Asesino l'endemà a Salamandra dins de la seva gira de comiat; la del Colectivo Da Silva i Gin el 24 de febrer a l'Espai Zowie, i les de La Trinidad i Las Petunias el 9 de març a l'espai Zowie. 
Especial: Festivals
Arxivat a: Enderrock, Let's Festival, festivals

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.