Actualitat

Oques Grasses presenta la seva gira per a 2024

La banda osonenca publicarà nou disc a la primavera i passarà per diversos festivals com l'Strenes, el Cabró Rock, el Canet Rock, el Cruïlla o el Sons del Món, entre altres

| 14/11/2023 a les 20:00h

Oques Grasses el passat gener al Palau Sant Jordi
Oques Grasses el passat gener al Palau Sant Jordi | Carles Rodríguez
Oques Grasses acaba d'anunciar la seva nova gira per a 2024, que presentarà el seu sisè disc d'estudi. Malgrat que se'n sap ben poca d'aquest futur treball, la banda ha avançat que sortirà publicat la primavera de 2024 i que actualment es troben a l'estudi gravant noves cançons. Aquesta nova gira, que arribarà després que Oques Grasses hagi estat un any apartat dels escenaris.

La gira arrencarà a Tarragona el 20 d’abril, en un espai que es donarà a conèixer pròximament i seguirà el 27 d’abril, on estrenaran un nou escenari del Festival Strenes de Girona: el Palau de Fires. El 25 de maig actuaran al País Valencià, en un recinte que també es donarà a conèixer pròximament i l’1 de juny actuaran al Sensenom Festival de Palma. 

Oques Grasses també trepitjarà diversos festivals d'estiu. Un dels primers serà el 14 de juny al Cabró Rock de Vic i seguiran el 22 de juny al Calafell Beach Festival, el 6 de juliol actuaran al Canet Rock de Canet de Mar, el 12 de juliol al Pirata Beach Festival i el 13 de juliol al Festival Cruïlla de Barcelona. Finalment, el 27 de juliol la formació osonenca passarà per l’Empordà Music Festival de La Bisbal d’Empordà, i el 4 d’agost actuaran al Festival Sons del Món de Roses, mentre que el 4 d’octubre a un escenari de Madrid que anunciaran aviat.

A més, segons ha anunciat el segell del grup, Halley Records, la banda ha assolit recentment un disc de platí per la balada "La gent que estimo", que s'atorga un cop s'aconsegueixen 60.000 còpies físiques venudes. Malgrat que depèn de diferents paràmetres, això equival aproximadament a unes 21 milions de reproduccions digitals sumant totes les plataformes digitals (Spotify, YouTube, Amazon Music, Apple Music...)

 
Arxivat a: Enderrock, actualitat, Oques Grasses

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.