actualitat

L'èpica tornada a casa de The Tyets

El duet mataroní descobreix el nou clip, «Tornem a casa»

| 17/11/2023 a les 11:00h

The Tyets tornant a casa
The Tyets tornant a casa
Ho van anunciar a principis d'aquesta setmana, i ja la tenim aquí; la nova cançó de The Tyets és una realitat. Les expectatives estaven altes: es tracta del seu primer tema des de la publicació del seu darrer disc, d'èxit estratosfèric, Èpic solete (Luup Records, 2023), i a més, apunta a un canvi estilístic del grup, de la urbana a l'EDM. És “Tornem a casa”, i sona així:


La cançó pren un moment que acostuma a anar carregat de nostàlgia i 'ressaca emocional', com és el retorn a casa després d'un cap de setmana fora, i li dona la volta, convertint-ho en una celebració tecno. Tot i haver estat “un finde mega fino (…) enlloc podré estar mai com a casa”, canten Xavier Coca i Oriol de Ramon. I el camí de retorn es pot gaudir tant o més amb un 'copi' que posi el “Coti x coti”, una bona llista d'Spotify amb temes d'Estopa i El Canto del Loco i algun capítol del pòdcast Crims.

El videoclip que acompanya aquest nou tema del duet, realitzat per Buum Films, combina un pla més literal amb un de més surrealista, barrejant imatges de Xavier Coca al cotxe, i d'altres amb Oriol de Ramon galopant a cavall.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, actualitat, videoclips, The Tyets

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.