Actualitat

The Tyets tornen a casa aquest divendres

El duo mataroní estrena el nou senzill «Tornem a casa» el 17 de novembre

És la primera cançó que el duet publica des del segon disc 'Èpic solete'

| 15/11/2023 a les 13:00h

The Tyets
The Tyets | Michal Novak
The Tyets, el duet format per Oriol de Ramon i Xavier Coca, van fer explotar la música en català amb el seu segon disc Èpic solete (Luup Records, 2023). Amb els ritmes de sardana de “Coti x coti”, el reggaeton de “El Tonteo”, amb Mushka, o amb la tendresa d’“Olívia”, els mataronins han girat per tot Catalunya i, pròximament, faran parada per diverses capitals Europees, com Madrid, Copenhaguen o Londres. Aquest divendres 17 de novembre, però, han anunciat que publicaran el primer tema des del seu Èpic Solete: “Tornem a casa”. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by THE TYETS (@thetyets)


Des de la sortida del seu segon disc el març d'aquest any, The Tyets no havia publicat cap cançó més enllà de la col·laboració que van fer a “La platja” de Stay Homas. Amb un anunci sorpresa a Instagram, el duet ha anunciat aquest nou tema, que amb el breu fragment que es pot escoltar, sembla que deixa parcialment enrere l’estil els sons més urbans per centrar-se en un so més electrònic pròxim a l’electro house i l'EDM. Per fer a anunciar la cançó, s’han inspirat en la primera part de l’anunci d’enguany d’Estrella Damm, on Bad Gyal explica que casa seva és Barcelona. El mateix fan The Tyets, que després dels seus concerts per Europa, anuncien que tornen a casa, picant l’ullet a la part de l’anunci que es va fer més viral a les xarxes i fent referència al títol de la cançó. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by THE TYETS (@thetyets)


Però aquí no acaben les novetats de The Tyets, ja que el pròxim dissabte 25 de novembre, actuarà per primera vegada al Palau Sant Jordi de Barcelona, durant la final de la Kingdom Cup, un dels esdeveniments de la Kings League que organitza Gerard Piqué. I no només seria la seva primera vegada al Palau Sant Jordi, sinó que podria ser el primer cop que interpretin “Tornem a casa” en directe. Tot i pugui ser el primer, de segur que no l'últim, perquè el duet ja ha anunciat alguns dels concerts que oferirà durant la temporada dels festivals d'estiu del 2024, en què faran parada al Cruïlla o al Cabró Rock.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, The Tyets, actualitat, Torna a casa

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.