actualitat

El nou episodi de 'Clipping' comptarà amb la realitzadora Laia Lluch, Ginestà i Marc Lesan

​Avui a les 23:59h, el canal 33 emet el nou capítol del programa musical 'Clipping', amb una àmplia selecció de clips de qualitat que mostren l’actualitat de la creació musical i audiovisual

El programa inclourà clips de Júlia Colom i Al·lèrgiques al Pol·len, entre altres

| 23/11/2023 a les 16:15h

Ginestà a 'Clipping'
Ginestà a 'Clipping'
Avui, dijous 16 de novembre, a les 23:59h, el canal 33 emetrà un nou capítol de Clipping, que presenta una àmplia selecció de clips de qualitat que mostren l’actualitat de la creació musical i audiovisual. La realitzadora Laia Lluch, el grup barceloní Ginestà i el creador de contingut Marc Lesan seran tres dels protagonistes del programa musical d’aquesta setmana.
 
A la secció “Fabricant de clips”, la realitzadora Laia Lluch parlarà de les seves creacions, entre les quals s'hi troben videoclips de François, Cactus i Bearoid. L’espai "El clip de la setmana", que destaca un videoclip introduït pel mateix grup o intèrpret, tindrà com a protagonista al duet barceloní Ginestà, que presenta el videoclip d'"Em bategues", protagonitzat pel periodista Marc Giró.

Per últim, Marc Lesan, guionista, realitzador audiovisual i community manager de l'APM?, és la veu mediàtica de la secció "El clipping de…", que aquesta setmana ha triat el seu videoclip preferit: “Santa Cecília”, de R Ballin + Sankki. A l’espai “La nevera” es recuperarà un videoclip d'Adrià Puntí de l’any 2015, “La clau de girar el taller”, dirigit pel mateix Adrià Puntí i Òskar Xabier Gómez.

En aquest segon capítol de la segona temporada, es podran veure els clips "Ell i ella" de Júlia Colom i "Estrella del pop" d'Al·lèrgiques al Pol·len. A més, hi sortiran produccions d'OKDW, Lau Gibert, Roger Padrós, Lal'Ba, Maria Jaume, Marc Amat, Júlia Aubà, Paula Milara i Miki Núñez.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, clipping, tv3, actualiat, Laia Lluch, Marc Lesan, Ginestà

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.