Actualitat

Júlia Colom, Roger Monleón i Gemma Ventura tanquen la segona temporada de 'Clipping'

​Avui a les 18:30 h, La Xarxa emet el tretzè i últim capítol de la segona temporada

El nou episodi té com a protagonistes la cantant Júlia Colom, el realitzador Roger Monleón i la periodista Gemma Ventura

El capítol també s'emetrà al 33 el pròxim dijous 22 de febrer a partir de les 23:30 h

| 12/02/2024 a les 15:30h

Júlia Colom a 'Clipping'
Júlia Colom a 'Clipping'
Avui, dilluns 12 de febrer a les 18:30 h, La Xarxa de televisions locals emetrà l'últim capítol de la segona temporada de Clipping, el programa de televisió que presenta una àmplia selecció de clips de qualitat que mostren l’actualitat de la creació musical i audiovisual. El realitzador Roger Monleón, la cantant de Valldemossa Júlia Colom i la periodista Gemma Ventura seran els tres protagonistes del programa musical d’aquesta setmana. El programa també s'emetrà el pròxim dijous 22 de febrer a partir de les 23:30 h al 33.

A la secció Fabricant de clips el realitzador Roger Monleón explica algunes de les seves creacions per Mama Dousha, com “Rikiti”, “Caseta” o “L’amor no està de moda”. L’espai El clip de la setmana, que destaca un videoclip introduït pel mateix grup o intèrpret, tindrà com a protagonista a la cantant de Valldemossa Júlia Colom, que parlarà del clip "Jo t’estim”.

Per la seva banda, la periodista Gemma Ventura és la veu mediàtica de la secció El clipping de…, que recomana el seu videoclip preferit: “No vaig triar”, de Lax’n’Busto. A l’espai La nevera es recupera el videoclip de “Cry” de The Mamzelles (2014), dirigit per marc Pujolar.

En aquest tretzè i últim capítol de la segona temporada, també es podran veure els clips “Pasodoble María” de Sandra Monfort i “M’és igual” de Lildami, a més d’altres creacions d’artistes com Muhska, Guillem Gisbert, Ven’nus amb Ferran Palau, Maria Hein, Paula Valls, Coloma Bertran amb Lia Sampai, SanIsidro, Svetlana amb Ari Llobet, i Lau Gibert.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, clipping, actualitat, Roger Monleón, Gemma Ventura, Júlia Colom

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.