Actualitat

La Ludwig Band, Toni Lara i Jèssica del Moral encapçalen el nou capítol de 'Clipping'

​Avui a les 18:30 h, La Xarxa emet el desè capítol de la segona temporada

El nou episodi té com a protagonistes la banda La Ludwig Band, el realitzador Toni Lara i la periodista Jèssica del Moral

El capítol també s'emetrà al 33 el pròxim dijous 1 de febrer a partir de les 23:30 h

| 22/01/2024 a les 17:00h

La Ludwig Band a 'Clipping'
La Ludwig Band a 'Clipping'
Avui, dilluns 22 de gener a les 18:30 h, La Xarxa de televisions locals emetrà un nou capítol de Clipping, el programa de televisió que presenta una àmplia selecció de clips de qualitat que mostren l’actualitat de la creació musical i audiovisual. El director audiovisual Toni Lara (Rulot TV), el celebrat sextet La Ludwig Band, i la periodista de La Xarxa Jèssica del Moral seran tres dels protagonistes del programa musical d’aquesta setmana, que també s'emetrà el pròxim 1 de febrer al 33 a partir de les 23:30h.

A la secció “Fabricant de clips”, el realitzador Toni Lara parlarà de com ha treballat alguns dels clips més celebrats de la reputada banda mallorquina Antònia Font, com “Calgary 88”, “Wa Yeah!” o “Un minut estroboscòpica”. L’espai El clip de la setmana, que destaca un videoclip introduït pel mateix grup o intèrpret, tindrà com a protagonista el grup La Ludwig Band, que presenta el videoclip “Manela, no vull currar per vostè”, dirigit per Manel Serrat (L’upuntvuit).

Per últim, la periodista Jèssica del Moral és la veu mediàtica de la secció El clipping de…, on recomana el seu clip preferit: “Gall roig, gall negre”, de La Maria. A l’espai “La nevera” es recuperarà el videoclip de “L’ós” de La iaia, publicat el 2014 i dirigit per Marc Oller. En aquest quart capítol de la segona temporada, també es podran veure els clips “Enamorada de tu” de Julieta i “Xin xin i bye bye” de Maria Jaume, a més d'altres clips d'artistes com Izzkid i Dani6ix, Kuu, El Diluvi, Guillem Roma, Aion i Edu Vergés, Miquel Moya, Faixa amb Noèlia Llorens ‘Titana’, I-nuits i Porto Bello.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, clipping, actualitat, La Ludwig Band, Toni Lara, Jèssica del Moral

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.