Actualitat

Socunbohemio, Tano Gomar i Irene Desumbila són els convidats del nou episodi de 'Clipping'

​Avui a les 18:30 h, La Xarxa emet el novè capítol de la segona temporada

El nou episodi té com a protagonistes al bandautor Socunbohemio, el realitzador Tano Gomar i la periodista Irene Desumbila

El capítol també s'emetrà al 33 el pròxim dijous 25 de gener a partir de les 23:30 h

| 15/01/2024 a les 15:30h

Socunbohemio a 'Clipping'
Socunbohemio a 'Clipping'
Avui, dilluns 15 de gener a les 18:30 h, La Xarxa de televisions locals emetrà un nou capítol de Clipping, el programa de televisió que presenta una àmplia selecció de clips de qualitat que mostren l’actualitat de la creació musical i audiovisual. El novè capítol de la segona temporada tindrà com a protagonistes destacats al bandautor Socunbohemio, el realitzador Tano Gomar i la periodista Irene Desumbila. El programa s'emetrà també el pròxim dijous 25 a les 23:30 h al 33 i es podrà visualitzar a la carta a les plataformes La Xarxa +3Cat.

A la secció “Fabricant de clips”, el realitzador de Gandia Tano Gomar parlarà de les seves creacions, entre les quals hi ha videoclips d'Ones, Nativa o Nebulossa. L’espai "El clip de la setmana", que destaca un videoclip introduït pel mateix grup o intèrpret, estarà encapçalat pel bandautor Socunbohemio, que presenta el seu darrer videoclip "El món s'acaba aquí”, dirigit per Pau Peidro.

Per últim, la periodista Irene Desumbila és la veu mediàtica de la secció "El clipping de…", que recomana el seu videoclip preferit: “Vademécum” de Chaqueta de Chándal, dirigit per Garay & Castells. A l’espai “La nevera” es recuperarà un videoclip icònic de l’any 2011, "Jenifer" d'Els Catarres, dirigit pel mateix trio d'Aiguafreda.

En aquest novè capítol de la segona temporada de Clipping, també es podran veure els clips “No m'estima +" de MushkaJulieta, i "Tornar" de La Fúmiga, a més d'altres clips d'artistes com Ven'nus, New George, Anaïs Vila, Manu Guix, Roba Estesa amb Tremenda Jauría, Mtines amb Uma, Santa Salut amb Deps Music, Sexenni i Aida Oset.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, clipping, actualitat, Socunbohemio, Tano Gomar, Irene Desumbila

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.