Actualitat

Mama Dousha, Pol Aregall i Toni Castro lideren el nou capítol de 'Clipping'

​Avui a les 18:30 h, La Xarxa emet l'onzè capítol de la segona temporada

El nou episodi té com a protagonistes el cantant Mama Dousha, el realitzador Pol Aregall i el periodista Toni Castro

El capítol també s'emetrà al 33 el pròxim dijous 8 de febrer a partir de les 23:30 h

| 29/01/2024 a les 15:30h

Mama Dousha a 'Clipping'
Mama Dousha a 'Clipping'
Avui, dilluns 29 de gener a les 18:30 h, La Xarxa de televisions locals emetrà un nou capítol de Clipping, el programa de televisió que presenta una àmplia selecció de clips de qualitat que mostren l’actualitat de la creació musical i audiovisual. El director audiovisual Pol Aregall, el músic barceloní Bruno di Fabriziis ‘Mama Dousha’ i el periodista esportiu Toni Castro de La Xarxa seran els tres protagonistes del programa musical d’aquesta setmana. El capítol també s'emetrà el pròxim dijous 8 de febrer al 33 a partir de les 23:30 h.

A la secció “Fabricant de clips”, el realitzador Pol Aregall parlarà de com ha treballat alguns dels clips més celebrats del trio d'Aiguafreda Els Catarres, com “Vull estar amb tu", “La porta al cel” o “Cor”. L’espai El clip de la setmana, que destaca un videoclip introduït pel mateix grup o intèrpret, tindrà com a protagonista el barceloní Mama Dousha, que presenta el videoclip “Rikiti”, dirigit per Praliné Audiovisuals i Roger Monleón.

Per últim, el periodista del programa d'Esports de la Xarxa En Joc, Toni Castro, és la veu mediàtica de la secció El clipping de…, on recomana el seu clip preferit: “Aniversari”, de Manel. A l’espai “La nevera” es recuperarà el videoclip de “Llença't” de Lax'n'Busto, publicat el 2000 i dirigit per Xavier G. Ubiergo.
 
En aquest onzè capítol de la segona temporada, també es podran veure els clips “Tornem a casa” de The Tyets i “Suau” de Maio, a més d’altres creacions d’artistes com Xicu amb Julieta, Ayryn, Anna Andreu amb Rita Payés i Pol Batlle, Súper Gegant, Sara Roy, Delaplaça, Smoking Souls, Senyor Oca i Julen.
 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, clipping, actualitat, Mama Dousha, Pol Aregall, Toni Castro

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.