Festivals

The Tyets, Mushka i Julieta apareixen a Times Square amb l'Ítaca

El festival empordanès ha anunciat els tres artistes en les icòniques pantalles gegants de la plaça novaiorquesa

The Tyets, Mushka i Julieta són les primeres confirmacions per a l'Ítaca Sant Joan 2024, que se celebrarà el 23 de juny a la Platja de l'Estartit

| 20/11/2023 a les 13:45h

The Tyets, Mushka i Julieta a Times Square amb l'Ítaca
The Tyets, Mushka i Julieta a Times Square amb l'Ítaca | Arxiu Link Produccions
La icònica plaça novaiorquesa Times Square s'ha convertit avui en el gran aparador de la música en català. El festival empordanès Ítaca ha anunciat a les grans pantalles que envolten la plaça els tres primers confirmats de la seva edició de 2024, que no són altres que tres dels puntals del nou pop català: The Tyets, Mushka i Julieta, que es reuniran a la Platja de l'Estartit per la revetlla de Sant Joan.

El festival ha fet públic l'anunci sota el lema Ítaca is the Catalan Dream, en referència a les samarretes de marxandatge de Julieta on s'hi llegeix I am the Catalan Dream (que alhora piquen l'ullet a la icònica samarreta de Britney Spears amb el lema I am the American Dream). D'aquesta manera, tres dels artistes amb més projecció del nou pop català, com són The Tyets, Julieta i Mushka, portaran a l'Empordà els seus respectius treballs publicats enguany: Èpic solete (Luup Records), Tas loko mixtape (autoeditat) i 5AM (Music Bus Records). I de segur que tampoc no hi faltaran les seves múltiples col·laboracions, com "Clar que t'he trobat a faltar" (The Tyets i Julieta), "El tonteo" (The Tyets i Mushka) i "No m'estima +" (Mushka i Julieta).
 

A més, el festival ha anunciat que aquesta setmana desvelarà els primers noms de l'altra gran jornada de l'Ítaca Sant Joan: el 22 de juny, la vigília de la gran revetlla. D'aquesta manera, l'Ítaca Cultura i Acció ja dona forma a la seva dotzena edició, que a més de reunir els concerts més multitudinaris a l'Ítaca Sant Joan, també oferirà diferents concerts per diversos municipis empordanesos, mantenint així l'essència descentralitzadora del festival.
Especial: Festivals
Arxivat a: Enderrock, festivals, Ítaca, Ítaca 2024, The Tyets, Julieta, Mushka

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.