Festivals

Rels B, Guillem Gisbert, Mushka, Ferran Palau i Renaldo & Clara actuaran al Primavera Sound 2024

El festival barceloní ha presentat avui el cartell de la seva edició barcelonina de 2024

El Primavera Sound 2024 se celebra del 29 de maig al 2 de juny

Els caps de cartell internacionals són Pulp, Lana del Rey, SZA, PJ Harvey o The National, entre altres

| 21/11/2023 a les 12:00h

Guillem Gisbert
Guillem Gisbert | Juan Miguel Morales
El Primavera Sound ha presentat aquest matí el cartell de la seva edició barcelonina de 2024. En clau dels Països Catalans, destaquen noms com els de Rels B, Guillem Gisbert, Mushka, Ferran Palau, Renaldo & Clara, Mujeres, Maria Hein o Maria Jaume, entre altres. El festival se celebra del 29 de maig al 2 de juny i tindrà com a grans caps de cartell internacionals a Pulp, Lana del Rey, PJ Harvey, The National o Arca, entre altres.


En aquesta nova edició del Primavera Sound, hi haurà diversos artistes que canten en català entre el cartell. Un dels més esperats serà el barceloní Guillem Gisbert, que després de la hibernació de Manel ha engegat una carrera en solitari; la maresmenca Mushka, que s'ha convertit en un dels fenòmens de la música urbana catalana amb èxits com "Entre el fum", "El mambo" o "Sembla mentida"; Ferran Palau, qui després d'un any sabàtic, tornarà al Primavera Sound per a presentar-hi nou disc; la felanitxera Maria Hein, que debutarà al macrofestival presentant el segon disc Tot allò que no sap ningú (Hidden Track Records, 2023), o la també mallorquina Maria Jaume.

Així mateix, passaran pel Parc del Fòrum, el primer cap de setmana de juny, altres artistes dels Països Catalans com el palmesà Rels B -que va situar el 2022 el disc Smile Bix (Dale Play Records) com el tercer disc més escoltat d'un artista dels PPCC-, el quartet barceloní Mujeres, la banda valenciana de rock Lisasinson, la formació rockera valenciana Tercer Sol i la cantant andorrana Julia Amor, entre altres. A més, el grup Stella Maris també guarda una certa vinculació a Catalunya: amb alguna cançó d'Albert Pla Amaia com a una de les vocalistes, la banda neix a la sèrie La mesías, gravada a Catalunya -i s'estipula que procura emular en clau paròdica al grup gironí Flos Mariae-.

Entre els caps de cartell internacionals, destaquen noms com la històrica banda anglesa de britpop Pulp, la polifacètica artista novaiorquesa Lana del Rey, la cantant de Missouri SZA, la cantautora PJ Harvey, l'artista de Veneçuela resident a Barcelona Arca, el grup de Cincinatti The National, la cantant britànica FKA Twings, el duet electrònic francès Justice, el grup francès de rock alternatiu Phoenix i el rock-fusió de Vampire Weekend.

 
Especial: Festivals
Arxivat a: Enderrock, festivals, Primavera Sound, Primavera Sound 2024

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.