festivals

El Canet Rock celebra 10 anys amb Oques Grasses, The Tyets, Figa Flawas i Julieta

El festival desvela part del cartell de la seva 10a edició

El Canet Rock celebrarà l'aniversari el 6 de juliol a l'habitual escenari del Pla d'en Sala

| 22/11/2023 a les 10:30h

The Tyets al Canet Rock 2023
The Tyets al Canet Rock 2023 | Vicens Tomàs
El 2024 el festival Canet Rock celebra el seu desè aniversari. Ho farà el 6 de juliol, a l'habitual escenari del Pla d'en Sala amb artistes com Oques GrassesThe Tyets, Figa Flawas i Julieta, entre altres, a més d'un espectacle especial d'aniversari i, és clar, amb la promesa, un any més, de veure sortir el sol.


Per aquesta desena edició, el festival maresmenc comptarà amb artistes consolidats, veterans del Canet i noves promeses. De moment, ja han anunciat la presència de la celebrada banda osonenca Oques Grasses, que hi presentarà el nou disc previst pel 2024, l'estimat duet mataroní de The Tyets i el grup sabadellenc 31 FAM amb el seu flamant nou treball X si ens veiem en una altra vida (autoeditat, 2023). 
 

Oques Grasses al Canet Rock 2022 Foto: Vicens Tomàs


A més d'aquests caps de cartell, ahir al vespre el Canet Rock va desvelar encara set noms nous, a més d'un espectacle especial d'aniversari. Entre els artistes que han assegurat el lloc al Pla d'en Sala hi ha el trio d'Aiguafreda Els Catarres, que ara es troben en el final de la gira de celebració del seu propi desè aniversari; una de les propostes estrella d'aquest estiu, el duet Figa Flawas; la barcelonina Julieta, que no para de guanyar adeptes amb 5AM (Music Bus, 2023); i el mediàtic cantant, presentador i ara també actor Miki Núñez. Tampoc hi faltarà Ginestà, que hi arribaran amb noves cançons, la formació d'Alzira La Fúmiga, el grup manacorí O-Erra -recentment guardonats amb el Premi Enderrock de la Música Balear 2023 al millor directe per votació popular-, i el ja imprescindible Miquel del Roig.
 

Ginestà al Canet Rock 2022 Foto: Vicens Tomàs


A més, per aquesta edició, el festival ha preparat un espectacle especial. Sota el nom de La Banda CanetRock, agruparà una trentena de músics que han actuat en aquesta dècada a l'escenari del Pla d'en Sala perquè interpretin "12 temes emblemàtics que sempre ens transportaran a les nits de CanetRock". I com ja és habitual també, el festival comptarà amb tres PDs per amenitzar les 12 hores de música i festa ininterrompudes: DJ Trapella, Ernest Codina, MonDJ i DJ Enigma.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, festivals, canet rock, actualitat, Oques Grasses, The Tyets, Figa Flawas, Julieta, 31 FAM

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.