Festivals

El sol torna a sortir al Canet Rock

El festival maresmenc se celebra demà 1 de juliol amb grups com Stay Homas, Buhos, The Tyets i Els Catarres, entre altres

| 30/06/2023 a les 17:30h

Els Catarres al Canet Rock de l'any passat
Els Catarres al Canet Rock de l'any passat | Vinces Tomàs
El Canet Rock torna un any més amb la seva fórmula característica. Demà, al Pla d'en Sala, s'ajuntarà un any més música festiva en català i un ambient divers on caben tant el públic familiar com el més juvenil i adolescent. Repassem els artistes que tocaran en aquesta nova edició.

TRIQUELL
18h

El cantant vallesà i exconcursant d'Eufòria serà el gran encarregat d'inaugurar aquesta edició del Canet Rock, i a més, ho farà debutant. Acompanyat per la seva banda, oferirà les noves cançons del disc Entre fluids (Halley Records, 2023), com "Jugular", "CBD i espardenyes" o "Clímax".


PUPIL·LES
18:45h

El duet de música urbana valencià torna cinc anys després al Canet Rock amb moltes noves cançons, com les de l'àlbum de l'any passat Tot i res (Halley Supernova, 2022) o el seu senzill més recent: "Les escollides".


PÈL DE GALL
19:45h

La banda menorquina Pèl de Gall fa anys que és una de les formacions de capçalera del pop-rock menorquí. Després d'actuar l'any passat a l'única edició del ja extint Canet Rock Mallorca, ara aterraran al Maresme presentant el cinquè disc Forces d'atracció (RGB Suports, 2023).


31 FAM
20:30h

El grup sabadellenc de rap'n'trap debuta al festival maresmenc per primer cop. Hi presentarà el seu elenc de cançons més conegudes, com "Nens del barri", "Valentina" o "Sincero", juntament amb algunes de les cançons del seu nou disc: Bona fe (Delirics, 2023).


JOSEP MARIA MAINAT
21:30h

L'històric membre de la Trinca reapareixerà com ja és habitual a l'escenari del Canet Rock. A cop de rock clàssic, recuperarà alguns dels èxits més sonats de la Trinca.


JOAN DAUSÀ
22h

El popular cantant de Sant Feliu de Llobregat té al davant un intens estiu: la commemoració dels deu anys de trajectòria amb una gira antològica i especial culminarà al Palau Sant Jordi. En el concert a Canet de Mar, de segur que no hi faltarà la revistiació de la popular "Jo mai mai" i la seva nova seqüela: "Judit".


STAY HOMAS
23h

El trio barceloní format per Guillem Boltó, Rai Benet i Klaus Stroink, sorgit durant la pandèmia al seu terrat de l’Eixample, vol ara expandir els horitzons musicals. La cançó acústica i els instruments casolans deixen pas a un pop festiu, alegre que desprèn bon rotllo. La nova aposta es plasmarà al segon llarga durada, Homas (Cukileo / Halley Records, 2023).


ELS AMICS DE LES ARTS
00:15h

El trio barceloní torna al Canet Rock després de quatre anys, amb un nou disc sota el braç editat de manera independent. Allà on volia (Pistatxo Records, 2023) és la nova bateria de cançons de la banda, amb les col·laboracions d’Eva Amaral, Marco Mezquida i Andrea Motis.


SUU
01:15h

Tot i que la trajectòria discogràfica de Susanna Ventura ‘Suu’ va començar el 2018, la barcelonina s’ha convertit en artista fixa del Canet Rock des de l’edició del 2019. Aquest any hi presentarà les cançons del darrer disc, Karaoke (Halley Records, 2022), combinades amb altres èxits com “Tant de bo”, “Eres un temazo” o “Barcelona tropical” o la nova "Postal barata".


ELS CATARRES
02:15h

El trio d’Aiguafreda és un altre dels habituals del Canet Rock. En aquesta nova edició combinaran les cançons de l’últim àlbum, Diamants (Halley Records, 2023), guanyador del Premi Enderrock 2023 a millor disc de pop-rock per la votació popular, amb els èxits dels treballs anteriors, com “Vull estar amb tu” o “Fins que arribi l’alba”.


THE TYETS
03:15h

El duet mataroní The Tyets s’ha convertit de manera indubtable en un dels fenòmens d’aquesta temporada. L’èxit de senzills com “Bailoteo”, la sorprenent fusió de sardana i reggaeton a “Coti x coti” i la bona rebuda del segon llarga durada, Èpic solete (Luup Records, 2023), ja els ha consolidat com un dels nous artistes catalans de referència. Fins i tot el seu senzill del 2022, “De l’1 al què”, es va endur el Premi Enderrock 2023 a millor cançó per votació popular.


AUXILI
04:30h

La formació de reggae d’Ontinyent va tornar l’any passat després de l’aturada que va fer durant el 2020 i el 2021. L’activitat va venir acompanyada d’un nou disc, Guaret (Propaganda pel Fet!, 2022), que interpretarà en directe al Pla d’en Sala de Canet de Mar juntament amb altres clàssics de la banda com “Hui la liem” o “L’ona”.


BUHOS
05:30h

La banda de Calafell encapçalada pel cantant Guillem Solé ja és una de les habituals del festival maresmenc. Per primera vegada, però, enguany tancaran la nit per veure sortir el sol des de l’escenari presentant en directe les cançons del nou treball, La nit està que crema (Halley Records, 2023), en què les melodies dels vents perden protagonisme en favor de l’electrònica.

Especial: Festivals
Arxivat a: Enderrock, Canet Rock, festivals

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.