actualitat

Stay Homas obre una nova data per al seu comiat el 2025

El trio barceloní ha anunciat una aturada indefinida per al 2025

La banda s'acomiadarà amb dos concerts especials al Poble Espanyol

| 27/11/2023 a les 16:30h

Stay Homas
Stay Homas | Michal Novak
Aquest cap de setmana, el trio barceloní Stay Homas ha anunciat a xarxes una aturada indefinida per al 2025. Per acomiadar aquesta etapa que tant èxit els ha dut des del 2020, i per dir adeu als seus seguidors més fidels com cal, la banda va anunciar un concert especial per al 25 de gener de 2025 al Poble Espanyol, les entrades del qual es van esgotar amb tot just 10 hores. Avui, Stay Homas ha fet públic una segona data: el 24 de gener de 2025. Les entrades d'aquesta segona data es posaran a la venda aquest vespre a les 19h.
 

"Després de tota la tralla èpica que hem viscut aquests anys, tota la gent increïble que hem conegut i amb la que hem tingut sort de compartir música, tots els escenaris en els que hem tocat, totes les ciutats i pobles que hem pogut visitar i en definitiva després de que aquest projecte ens hagi canviat la vida fort, al 2025 hem decidir posar el freno i parar per agafar aire i poder tornar algun dia amb tota l'energia que mereix tant el projecte com tota la gent que ens escolteu i ens veniu a veure". Amb aquestes paraules, el trio feia públic ahir el seu comiat -tot apunta que no definitiu- i la data del seu darrer concert al Poble Espanyol, un "festot èpic". 


"Dins la bogeria que hem viscut, també hi ha hagut moments de patir, d’atabalar-nos, d’estar tristos... Però fent balanç, ho tornaríem a fer", explicava a principis d'any Guillem Boltó. I al seu torn, Klaus Stroink afegia: "gràcies a Stay Homas hem vist algunes emocions extremes. I això també s’ha d’agrair. Ha valgut la pena haver nascut en aquest món només per haver-ho viscut, ens hagi anat més bé o més malament."
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, actualitat, Stay Homas

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.