Videoclips

Stay Homas tanca l’estiu “Xinu xanu”

El trio barceloní estrena nou tema després de l'èxit de "La platja"

| 08/11/2023 a les 13:30h

Stay Homas
Stay Homas | Arxiu Halley Records
Stay Homas, el trio format per Klaus Stroink, Guillem Boltó i Rai Benet, donaven la benvinguda a l’estiu a “La platja”, juntament amb The Tyets, una de les cançons de l’estiu d’aquest any. Ara, li diuen adeu a l'època més calorosa de l'any amb “Xinu xanu”, un tema que va sorgir a les xarxes socials i que ara han publicat a totes les plataformes.


La lletra de “Xinu xanu” vol evocar el final de l’estiu i recordar tot allò que queda enrere i que ja no es pot recuperar perquè, tal com diuen la lletra, “fa massa fred per banyar-se al mar”. A ritme de la seva característica instrumentació casolana de guitarra i cubell, i jugant entre la bossa nova i el reggaeton, el trio de l’eixample demana una nit més de l’estiu que marxa.

Stay Homas va pujar per primera vegada la cançó el primer d’octubre a Instagram i TikTok, recordant aquells primers temes que publicaven durant el confinament per la Covid-19, i des d’aleshores ja ha acumulat més de cent mil visites. Per petició popular i a causa del gran èxit del vídeo, el trio va decidir gravar de forma exprés la versió d’estudi. Avui, poc més d’un mes després, publiquen “Xinu xanu” a les plataformes, amb un videoclip fet de petits clips amb els seus gats que titulen com a unofficial gatetes video.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by STAY HOMAS (@stay.homas)

Especial: Videoclips
Arxivat a: Enderrock, Stay Homas, videoclip, xinu xano

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.