actualitat

The Tyets, Mushka i Love Of Lesbian han estat guardonats als Premis ARC 2023

Aquesta nit s'ha celebrat la gala d'entrega de guardons que organitza l'Associació Professional de Representants, Promotors i Mànagers de Catalunya

També han estat premiats el festival Porta Ferrada, Alba Careta, El Pot Petit, Càntut o la Nova Jazz Cava, entre altres

| 29/11/2023 a les 22:00h

The Tyets i Mushka
The Tyets i Mushka
Aquesta nit s'ha celebrat a Lleida la XXI gala dels Premis ARC que atorga l'Associació Professional de Representants, Promotors i Mànagers de Catalunya. Durant l'acte, que ha estat presentat per Víctor Parrado, hi ha hagut actuacions de Ramon Mirabet i Maruja Limón, entre altres, i s'han entregat 12 guardons. The TyetsMushka i Love Of Lesbian són alguns dels artistes que han recollit premi aquesta nit.

Dels 12 guardons que atorga ARC, 7 són per a bandes o artistes, i els restants són per a projectes, empreses o institucions. A les categories de músics, han estat premiats Mushka, a millor artista o grup revelació; The Tyets a millor gira d'artista o grup d'autoria pròpia, Love of Lesbian, a millor gira internacional; Alba Careta, a millor gira d'artista o grup de jazz, música clàssica o música tradicional; El Pot Petit a millor gira d'artista o grup per a públic familiar; Los 80 Principales, a millor gira de grup de versions; l'Orquestra Selvatana a millor gira d'orquestra o grup de ball.

Per la seva banda, el guardó a millor periodista o programa musical se l'ha endut el pòdcast Allò que no sona; el de millor programació de Festa Major ha quedat per Olot i les seves Festes del Tura; el de millor d'espai musical o sala de concerts per la Nova Jazz Cava de Terrassa; el de millor programació de festival o cicle de concerts de mitjà o gran format per a Porta Ferrada i el de petit format per al Festival Càntut.

La nit, a més, s'ha arrodonit amb les actuacions del cantant de Sant Feliu de Llobregat Ramon Mirabet, que hi ha interpretat "Free"; la barcelonina Júlia Blum que hi ha presentat "Cançons amb títols llargs"; l'aranesa Alidé Sans, que ha sorprès amb "La Molièra", i el quintet Maruja Limón amb la rumbera "Barna".
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, actualitat, The Tyets, Mushka, Love of Lesbian, Premis Arc, Alba Careta, porta ferrada, El Pot Petit, Càntut, ARC

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.