Estrenes

Aina Koda no vol que li donin la «Turra»

Estrenem en primícia el videoclip del nou senzill del duo valencià, «Turra»

| 12/12/2023 a les 12:30h

Aina Koda al videoclip de «Turra»
Aina Koda al videoclip de «Turra»
De la unió entre la rapera de Polinyà de Xúquer, Aina Noguerolas, i el DJ i productor de les Cases d’Alcanar, Adam Gonzàlez, va sorgir el projecte Aina Koda. El duet va ser una de les tres propostes finalistes del concurs de bandes emergents Sona9 2022, i va acabar enduent-se el premi Cases de la Música. Al març d’aquest any Aina Koda va presentar el disc debut, Percal (Guspira Records, 2023), i avui estrenem en exclusiva el videoclip del seu darrer senzill, “Turra”.


“Vaig escriure “Turra” en un moment on la rutina i les hores se'm feien pesades” explica Aina Koda sobre el seu nou senzill. Aquest tema és una declaració en forma de rap sobre la desconnexió dels éssers humans amb el nostre voltant. "Espero que escoltant la lletra t'identifiquis amb les situacions i intentis desconnectar la teva ment a través de les melodies electròniques i el ritme de rap”, afegeix la rapera. El rap d’Aina Koda diu alt i fort “si algú es pensa que sap més que tu sobre alguna cosa o que opina sense haver-se informat, digues-li: “No vinguis a donar-me la turra”.

Aquesta idea es veu reflectida al videoclip, on es mostren diferents escenes de les quals parla Koda al rap, com les notes que no reflecteixen el que treballes durant el curs, l'alarma que sona cada matí quan vols continuar dormint o que el tren que havies d'agafar no passi. La cançó, gravada originalment pel concurs Sona9, segueix l’estil de rap sarcàstic i humorístic que defineix al duo valencià, combinat amb un missatge actual i reivindicatiu. Tot això sobre una base d'electrònica amb matisos de house i amb el toc de Jordi Solé i Joana Serrat, qui van col·laborar en la producció de la cançó.
 
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Aina Koda, estrenes, turra

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.