festival

El festival Vida celebrarà els 10 anys amb Sílvia Pérez Cruz, Clara Peya, Guillem Gisbert i La Ludwig Band

El festival ha anunciat nous artistes per al cartell del 2024, en què celebren 10 anys

 El Vida tindrà lloc, com sempre, a Vilanova i la Geltrú del 4 al 6 de juliol

| 20/12/2023 a les 10:15h

Clara Peya al festival Vida 2021
Clara Peya al festival Vida 2021 | Ray Molinari
El festival de Vilanova i la Geltrú Vida prepara per a aquest 2024 una edició especial per celebrar el seu 10è aniversari. La cita serà el 4, 5 i 6 de juliol a l'habitual escenari de la Masia d'en Cabanyes, i agruparà artistes com Sílvia Pérez CruzClara PeyaGuillem Gisbertla Ludwig BandJulietaAlizzFerran Palau i Socunbohemio, entre altres. Ara, el festival, ha anunciat ja el cartell per dies, a l'espera de les darreres confirmacions al mes de febrer, i a més, ha desvelat diferents activitats i concerts arreu del territori per commemorar l'aniversari.

El primer dia del Vida comptarà amb un concert especial d'inauguració a càrrec de Clara Peya. L'artista empordanesa hi portarà el seu darrer disc Corsé (Vida Records, 2023), amb alguns dels cantants que van participar en la gravació original, com Sílvia Pérez CruzLeo Rizzi o Salvador Sobral, entre altres. A més, aquell mateix vespre també s'hi podrà veure la cantant barcelonina Julieta, el sextet La Ludwig Band, la peculiar proposta de technorumba d'Habla de Mí En Presente, i la cantant i pianista maresmenca Meritxell Neddermann, a més de Vance JoyTy SegallCannonsMatt MalteseEl Columpio AsesinoRalphie ChooDolores ForeverRocío SaizTeo LucadamoPipiolasclub del Río, i Airu.

L'endemà, actuarà també l'empordanesa Sílvia Pérez Cruz en solitari, presentant-hi Toda la vida, un día (Sony, 2023), així com el músic de Collbató Ferran Palau que també hi portarà nou disc, el barceloní Socunbohemio, la cantautora del Lluçanès Mar Pujol, l'eclèctic duet Ciutat, el trio lleidatà Selva Nua i la cantautora barcelonina Sara Terraza. A més, també hi seran James BlakeRideStandstillDerby Motoreta's Burrito KachimaPablopabloLime GardenBoye i Cucamaras
 


El festival tancarà amb el reputat músic i productor Alizzz, amb Guillem Gisbert estrenant nova etapa en solitari, amb el flixanco Xarim Aresté, que tindrà un nou treball sota el braç, amb la performativa Llum i el seu nou No Light Without Darkness (Vida Records, 2024), l'artista de Cubelles OKDW i el duet Pinpilinpussies. A més de nous artistes per anunciar i completar el cartell, la darrera nit del Vida també comptarà amb el grup granadí Los PlanetasBlack LipsAlice PhoebeWarhausCrystal MurrayYerai CortésAdiós Amores i Tristán. Així mateix, també s'ha anunciat un Secret show per acomiadar l'edició, que ret homenatge al projecte paral·lel que ha organitzat el festival al llarg d'aquests deu anys: Secret Vida.

TOT UN ANY PER CELEBRAR
El festival Vida no s'ha volgut limitar a celebrar una edició de luxe per commemorar el desè aniversari, sinó que també ha organitzat diverses accions, actes i concerts. La celebració arrencarà el 8 de febrer amb una festa a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm amb concerts i la presentació del cartell complet de l'edició de 2024. L'11 de maig, es farà una festa a la Masia d'en Cabanyes amb SidonieAlex Amor, Maria Jaume i Miqui Puig DJ.

El 22 de maig, el Vida aterrarà a Madrid, a la Sala El Sol amb Boye -i un artista convidat-, i també farà una gira amb el brasiler Tim Bernardes, que serà el 4 de febrer a la Sala Clamores de Madrid i el 5, a Paral·lel 62 de Barcelona, i un concert amb Lime Garden a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm el 14 de març. 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Vida, festival Vida, festivals, actualitat, Sílvia Pérez Cruz, Clara Peya, Guillem Gisbert, la ludwig band

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.