festivals

Antònia Font, Guillem Gisbert, La Ludwig Band i Amaral seran al festival de Porta Ferrada 2024

El festival de Sant Feliu de Guíxols anuncia les primeres confirmacions del cartell de 2024 i posa ja entrades a la venda

| 21/12/2023 a les 12:00h

Porta Ferrada, el 2023
Porta Ferrada, el 2023 | Júlia Termes
El Festival de la Portada Ferrada ha fet públics els primers noms del cartell de la seva 62a edició. Les entrades s'han posat a la venda avui mateix a les 12h, i de moment s'ha anunciat que artistes com Antònia FontGuillem GisbertLa Ludwig Band o Amaral, entre altres, passaran aquest estiu per Sant Feliu de Guíxols.

El primer concert dels que han desvelat serà el del cantant porto-riqueny Gilberto Santa Rosa, el divendres 12 de juliol al Guíxols Arena. En el mateix espai, el 26 de juliol s'hi podrà veure el britànic Tom Jones, i a l'Espai Port de Sant Feliu de Guíxols, a Julieta Venegas. El 28 de juliol, l'Espai Port acollirà també un concert de Toquinho.

El 8 d'agost, en el Guíxols Arena, hi farà aparició la banda mallorquina Antònia Font; el 10 d'agost, serà Robe (Extremoduro) qui hi vagi, i l'11 d'agost, la saragossana Amaral. El 14 d'agost, hi actuaran Hombres G, mentre que el 15, es farà un doble concert de Guillem Gisbert (Manel) en solitari i de La Ludwig Band, tots dos presentant-hi els respectius nous discos.
Especial: Festivals
Arxivat a: Enderrock, festivals, Antònia Font, Guillem Gisbert, La Ludiwg Band, Amaral, porta ferrada

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.