Festivals

El 'Moon Safari' d'Air aterra al Sónar 2024

El festival barceloní se celebra del 13 al 15 de juny a la Fira de Barcelona

El duet francès se suma als diferents artistes ja confirmats com Jessie Ware, Kaytranada, Folamour i Vince Staple

El Sónar avança els primers noms del cartell de 2024

| 25/01/2024 a les 17:30h

Air
Air | Arxiu Sónar
El duet francès Air tornarà a actuar al Sónar catorze anys després de la seva última actuació al festival barceloní. Ho farà el divendres 14 de juny, el dia central de l'edició d'enguany, rememorant el seu icònic i venerat disc debut Moon Safari (Source / Virgin, 1998). D'aquesta manera, el duet encapçalat per Nicolas Godin i Jean-Benoît Dunckel se suma a diferents artistes ja confirmats pel festival a finals de l'any passat, com Jessie Ware, Kaytranada, Folamour i Vince Staple.

Moon Safari és considerat per molts amants de l'electrònica un disc de culte gràcies a la seva rica combinació entre el downtempo -un estil d'electrònica pròxima a l'ambient amb elements del rock- i la chanson francesa. Després d'estar pràcticament set anys allunyats dels escenaris, Air passaran aquest juny per l'escenari principal del Sónar de nit per a reeditar en directe un treball clàssic de les noves tendències de l'electrònica de finals de la dècada dels noranta.

De moment, el Sónar ja ha anunciat més de cent concerts i activitats per la seva programació de 2024. Segons ha anunciat l'organització, la programació completa es farà pública en les pròximes setmanes.

 
Especial: Festivals
Arxivat a: Enderrock, festivals, Sónar, Sónar 2024, air, Moon Safari

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.