Actualitat

Julieta visita l’acadèmia d’'Operación Triunfo'

La barcelonina va visitar ahir els concursants d’OT 2023 per parlar de la seva trajectòria musical

| 25/01/2024 a les 18:00h

Julieta a la 'Gallery Session' de Lokura
Julieta a la 'Gallery Session' de Lokura
Ja fa gairebé tres mesos que els concursants d’Operación Triunfo resideixen a l’acadèmia del programa, situada a l’Hospital del Tòrax, a Terrassa. Durant aquest temps, diferents artistes del panorama musical espanyol els han visitat per donar-los consells i recomanacions sobre la indústria musical, com va ser el cas de Miki Núñez. Ahir, la visita va ser de la cantant barcelonina Julieta.


Tot i que ja va dir que no té una carrera musical gaire llarga, la cantant va aprofitar per explicar la seva experiència com a artista emergent en la indústria catalana i com s'està fent un lloc en el panorama musical espanyol. També va donar alguns consells als concursants, com el d'aferrar-se als seus amics i família en els moments més difícils i que no li tinguin por al fracàs. Els nou concursants que queden al programa també van aprofitar la visita per preguntar a Julieta diferents dubtes sobre els seus primers concerts i com fer-se un lloc a la indústria entre tants músics.

Per acabar la visita, els concursants van ensenyar l’acadèmia a la barcelonina. Aquest tour va acabar a l’anomenada sala del piano del Manu Guix, on la cantant va poder interpretar una versió en acústic del seu tema “Lokura”, la cançó que va cantar al seu Gallery Session, sota la mirada atenta dels concursants.
 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, actualitat, Operación Triunfo, Julieta

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.