Festivals

El Cruïlla arriba a la Terra Alta

Els Amics de les Arts, MClan, La Fúmiga, Dàmaris Gelabert i Dj Miqui Puig actuaran a la primera edició del Cruïlla DO Terra Alta

| 31/01/2023 a les 14:30h

Els Amics de les Arts i La Fúmiga
Els Amics de les Arts i La Fúmiga | Michal Novak
El festival barceloní Cruïlla enguany mira cap al sud i viatja per primera vegada fins a Batea per estrenar-hi un nou cicle: el Cruïlla DO Terra Alta. Els concerts se celebraran el 22 i el 23 d’abril, coincidint amb la primavera de la DO Terra Alta: deu dies d’activitats relacionades amb el vi de la zona. Aquesta iniciativa, a més, esdevé la primera parada del #Cruïllaenruta: el primer cop que Cruïlla desplega la seva activitat fora de la vegueria de Barcelona.

El festival arrencarà amb Els Amics de les Arts, que presentarà per primer cop el seu esperadíssim nou disc Allà on volia (Pisatxo Records, 2023), i MClan, que portarà els seus grans èxits a Batea. A més, la primera jornada també inclourà una fira del vi tant per al públic com per a professionals.

El diumenge, coincidint amb la diada de Sant Jordi, actuaran la banda d'Alzira La Fúmiga i la cantant de música per a públic familiar Dàmaris Gelabert. Al llarg dels dos dies, el músic Miqui Puig serà darrere els plats com a discjòquei per a amenitzar les estones entre actuacions. 







 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, DO Terra Alta, Cruïlla, actualitat, festivals

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.