Actualitat

Aquesta és ‘La joia’ que mana i és de Bad Gyal

La vilassarenca publica nou disc, ‘La joia’

| 26/01/2024 a les 12:00h

Bad Gyal
Bad Gyal | Fernando Schlaepfer
Avisem d’entrada: malgrat que el títol del nou àlbum de Bad Gyal és en català, cap de les 15 cançons que hi publica, ho són. I no, tampoc hi col·labora la seva germana Mushka. Dit això i havent-ho deixat de banda, La joia (Universal Music, 2024) de la vilassarenca no decep, seguint la seva tònica de beats i líriques festives, sensuals i empoderadores i incloent-hi hits com “Chulo pt.2” amb Tokischa i Young Miko, “Mi Lova” amb Myke Towers, o “Give Me”.
 


A més de les esmentades, la gran de les germanes Farelo també ha comptat amb altres col·laboracions en el disc, com les de Quevedo (“Real G”), Morad (“Así soy”), Anitta (“Bota niña”) i Ñengo Flow (“Bad Boy”). Però a més, també ha treballat amb diversos productors celebrats del panorama per donar forma a aquest disc eclèctic, però alhora amb una sonoritat tan marca de la casa Bad Gyal. Alguns d’ells han estat El Guincho —que va ser el productor del debut de Rosalia en solitari, El mal querer (Sony Music, 2018)—, Nely el Arma Secreta, Scott Storch, Sky Rompiendo i MAG, entre altres.
 
La gira de presentació del disc —que ha titulat ‘La joia · 24 karats tour’— arrencarà ben aviat, i la durà a diverses localitats espanyoles així com americanes. Així, el tour començarà per Saragossa (02/02) i farà parada al Palau Sant Jordi de Barcelona (09/02), per al qual ja estan totes les entrades venudes. La portarà també per A Coruña, Bilbao, Madrid, València i Granada, i, a l’altra banda de l’Atlàntic, a Bogotà, Mèxic, Nova York, Chicago, San Francisco i Los Angeles.
 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Bad Gyal, actualitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.