Videoclips

Mama Dousha i Joan Garriga canten que «L'amor no està de moda»

El cantant barceloní publica el videoclip del tema inclòs en el darrer EP 'Segur que m'equivoco'

Mama Dousha fa bullir Razzmatazz al ritme de «Rikiti»

| 31/01/2024 a les 16:30h

Mama Dousha al videoclip «L'amor no està de moda»
Mama Dousha al videoclip «L'amor no està de moda»
El cantant barceloní Mama Dousha ha publicat avui el nou videoclip de "L'amor no està de moda" A la cançó hi col·labora el cantant Joan Garriga i és un dels quatre temes del seu darrer EP publicat el passat mes de novembre: Segur que m'equivoco (PAM Records, 2024).


El nou videoclip, en què també apareix Joan Garriga, té una estètica retro i juga amb la distorsió que generaven les antigues televisions analògiques. El passat novembre, coincidint amb la sortida de Segur que m'equivoco, el cantant relatava a Enderrock com va sorgir la col·laboració amb l'excantant de Dusminguet i La Troba Kung-Fú: "És un artista a qui havia anat a veure molt quan era més petit i amb qui havia vibrat molt amb La Troba Kung-Fú. Li vam preguntar si voldria col·laborar-hi, a ell li va agradar la cançó i va sumar-s'hi ràpidament. M'ha fet molta il·lusió i crec que ell encaixa 100% en el concepte de la cançó". 

De cara a aquesta primavera i estiu, Mama Dousha té previst diverses actuar a diferents festivals com el Share Festival, l'Strenes, el Cabró Rock o el Calafell Beach Festival.
Especial: Videoclips
Arxivat a: Enderrock, mama dousha, Joan Garriga, actualitat, videoclips, Mama Dousha

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.