Actualitat

​Marcel i Júlia anuncien una aturada indefinida

De moment no es publicarà el tercer disc del duet, que ja està enregistrat i mesclat

Alguer Miquel i Marcel Lázara tornen a cantar junts després de Txarango a «Joc de mans»

| 08/02/2024 a les 10:00h

Marcel i Júlia
Marcel i Júlia | Arxiu Luup Records
Marcel i Júlia han anunciat que suspenen tots els concerts previstos i que, de moment, no es publicarà el disc que han enregistrat els darrers mesos i del qual ja n’havien avançat dues cançons, una de les quals era “Joc de mans”, en col·laboració amb Alguer Miquel. El duet ha dit per xarxes que aquesta decisió es deu a "motius de salut".


Marcel i Júlia és un duet fruit de la unió del talent musical de Marcel Lázara i de Júlia Arrey. Lázara havia estat a Txarango des de la seva fundació i en va ser un dels compositors principals a l’inici de la banda a més de tocar-hi la guitarra i ser-ne una de les veus. Després de cinc anys amb Txarango, Marcel Lázara va voler canviar de vida i, acompanyat de Júlia Arrey, va emprendre un viatge de dos anys en bicicleta pel Brasil. Algunes de les experiències que hi van viure es van reflectir al disc Pedalant endins (Halley Records, 2018).



La nova proposta musical va tenir acceptació i el 2021 van presentar un nou treball, En òrbita (Halley Records) que ja van signar com a Marcel i Júlia, obviant els seus cognoms. A més van incorporar altres músics provinents de bandes com els mateixos Txarango, que en aquells moments ja havien deixat de fer concerts.

El 24 d’octubre passat van presentar “Bon viatge”, el primer clip d’avançament del nou disc, Porti-qui-vingui, que havia d’editar Luup Records i un mes més tard, el 30 de novembre, “Joc de mans”, una peça amb una col·laboració ben especial: la d’Alguer Miquel, de Txarango. D’aquesta manera tancaven un cercle d’amistat i col·laboració musical que els havia dut a crear alguns dels himnes més coneguts de la primera època de Txarango.

Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, txarango, Marcel i Júlia

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.