Festivals

El GuitarBCN 2024 arriba amb Maria Hein, Marcel i Júlia i Andrea Motis

El festival arrenca el 26 de gener i acabarà el 26 de juliol

Vicco, Els Amics de les Arts i Gossos són alguns dels altres artistes catalans programats

Sole Giménez, Rodrigo Cuevas, Andrés Calamaro, Loreena McKennitt i Toto són alguns dels noms estatals i internacionals del cartell

| 24/01/2024 a les 17:30h

Marcel i Júlia, Maria Hein, Andrea Motis i Els Amics de les Arts
Marcel i Júlia, Maria Hein, Andrea Motis i Els Amics de les Arts | Xavier Mercadé i Tuco Martín
Aquest cap de setmana arrenca una nova edició del festival GuitarBCN. Des d'aquest divendres 26 de gener fins al 26 de juliol, el cicle portarà tota mena de propostes locals i internacionals emmarcades en el pop, la cançó d'autor i el rock a diferents sales de la capital catalana.

El cicle arrencarà el 26 de gener amb el concert de Sole Giménez al Palau de la Música, dins de la gira ¡Celebración!. El cicle seguirà al febrer amb Blas Cantó a Luz de Gas el 9 de febrer i la doble actuació de la madrilenya Malú al Gran Teatre del Liceu els dies 13 i el 19 del mateix mes. El malagueny El Kanka passarà per la mítica sala del Raval la Paloma el 15 i el 16 de febrer, mentre que Conchita tocarà també el 16 de febrer a la sala 2 de l'Apolo.

El rock de Pink Floyd arribarà a Razzmatazz el dia 21 amb la banda The Australian Pink Floyd Show i, el dia 23, el duet Marlena i Mercedes Caña actuaran a la sala 1 i 2 de l'Apolo, respectivament. El 28 de febrer, Elvira Sastre portarà l'Imposible Tour al Paral·lel 62, mentre Opus One recrearà el llegendari disc de Mike Oldfield Tubular Bells (Virgin, 1973) al Teatre Coliseum,. L'endemà, Ismael Serrano passarà pel mateix teatre l'endemà amb la gira La canción de nuestra vida i Maria Hein presentarà el segon disc Tot allò que no sap ningú (Hidden Track Records, 2023) a la sala 1 de l'Apolo.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Guitar Bcn (@guitarbcn)


El març engegarà amb l'actuació de Paula Mattheus a la sala 1 de l'Apolo i el dia 7 a la mateixa sala el duet Marcel i Júlia presentarà el tercer disc Porti qui vingui (Luup Records, 2024). També el dia 7 i 8, Andrea Motis serà a la Paloma en format de trio, i Mikel Izal farà parada el 9 de març a l'Auditori del Fòrum. El 15 de març, Xoel López portarà la seva música a Razzmatazz mentre el quartet Veintiuno ho farà a la sala 2 de l'Apolo. El rock més clàssic arribarà novament al Teatre Colisseum el 21 de març amb The Musical Box, que commemorarà el cinquantè aniversari de la històrica banda anglesa Genesis, i l'endemà, Coque Malla actuarà al Palau de la Música i Rodrigo Cuevas oferirà l'espectacle del Romería Tour al Gran Teatre del Liceu.

L'abril seguirà amb els concerts del trio Doña Manteca i el grup de Bunyola Xanguito a Luz de Gas, i Leo Rizzi a la sala 2 d'Apolo. El 6 de febrer, Pol Granch passarà per Razzmatazz 2; el 7 de febrer, Los Tigres del Norte a l'Auditori del Fòrum; l'11 de febrer, Carlos Sadness presentarà a la sala 1 de l'Apolo el nou disc Realismo mágico (Sony Music, 2024); l'endemà, María Peláe aterrarà a Razzmatazz; el 19 de febrer, Elefantes tocarà al Palau de la Música Catalana; el 25 de febrer, Gossos farà parada al Paral·lel 62 dins de la gira dels 30 anys de trajectòria A reviure, i Antoñito Molina actuarà el 26 de febrer a la sala 1 de l'Apolo.

La programació de maig arribarà amb dos noms catalans com el de Vicco (10 de maig, sala 1 de l'Apolo) i el d'Els Amics de les Arts, que presentarà el nou disc Les paraules que triem no dir (Pistatxo Records, 2024) al Teatre Victòria, i Rozalén també serà al Gran Teatre del Liceu el 23 de maig. Finalment, el cicle clourà amb Andrés Calamaro al Poble Espanyol (21 de juny), Kevin Johansen, amb Liniers i The Nada com a teloners, a la sala de l'Apolo (4 de juliol), Lorena McKennitt a l'Auditori del Fòrum (4 de juliol) i l'històric grup comandat pel guitarrista Steve Lukather, Toto, qui tancarà la programació el 26 de juliol al Poble Espanyol.
Especial: Festivals
Arxivat a: Enderrock, GuitarBCN, festivals, Marcel i Júlia, Maria Hein, Andrea Motis, Els Amics de les Arts, Vicco

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.