Actualitat

El setè capítol de 'Clipping' aterra al 33 amb Dimas Rodríguez, Alfred García i Ofèlia Carbonell

El programa s'emet avui, dijous 11 de gener, a les 23:30 h al 33, amb una àmplia selecció de clips de qualitat que mostren l’actualitat de la creació musical i audiovisual

El programa inclourà clips de Maria Hein i 31 FAM i Mushka, entre altres

| 11/01/2024 a les 18:30h

Alfred García a 'Clipping'
Alfred García a 'Clipping'
Avui, dijous 11 de gener, a les 23:30h, el 33 emetrà un nou capítol de Clipping, que presenta una àmplia selecció de clips de qualitat que mostren l’actualitat de la creació musical i audiovisual. El setè capítol de Clipping tindrà com a principals protagonistes al director audiovisual Dimas Rodríguez, el músic Alfred García i la comunicadora cultural Ofèlia Carbonell. El capítol es podrà visualitzar a la carta tant a la plataforma La Xarxa + com a 3Cat.

A la secció “Fabricant de clips”, el realitzador audiovisual Dimas Rodríguez parlarà de les seves creacions, entre les quals hi ha videoclips de Sanjosex, Invisible Harvey, VerdCel o Ran Ran Ran, entre altres. L’espai "El clip de la setmana", que destaca un videoclip introduït pel mateix grup o intèrpret, tindrà com a protagonista al cantant Alfred García, que presenta el videoclip de "Els teus ulls", dirigit per Cristian Fidel.

La comunicadora cultural Ofèlia Carbonell és la veu mediàtica de la secció "El clipping de…", que aquesta setmana ha triat el seu videoclip preferit: “Ell i ella”, de Júlia Colom, dirigit per Arnau Valls. A l’espai “La nevera” es recuperarà un videoclip de Mazoni de l’any 2011, “Totsants”, dirigit pel col·lectiu Guardas Forestales.

En aquest setè capítol de la segona temporada, també es podran veure els clips "La dama de Mallorca" de Maria Hein i "Spavila" de 31 FAM i Mushka, a més d'altres clips d'artistes com Yung Rajola, Martigo, Agnès Algueró, Carola Ortiz, La Tour de Carol, Maluks, Bredda, Àlex Pérez i Núria López.
 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Clipping, actualitat, 3Cat, canal 33, La Xarxa, Dimas Rodríguez, Alfred García, Ofèlia Carbonell

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.