Festivals

El Cruïlla Primavera floreix amb Figa Flawas, Ginestà i Roba Estesa

El cicle tindrà lloc del 14 de març al 25 d'abril per diferents sales de Barcelona

Acid Crab, Carmen 113, Peces Raros i Dope D.O.D són els altres artistes programats

El Cruïlla presenta el cartell complet amb Ginestà, Xarim Aresté, Roba Estesa i Marala

| 29/02/2024 a les 14:00h

Ginestà en directe al Cruïlla Primavera de 2022
Ginestà en directe al Cruïlla Primavera de 2022 | Carles Rodríguez
El cicle primaveral del festival Cruïlla, el Cruïlla Primavera, torna un any més amb nous concerts entre març i abril per diferents sales barcelonines. Enguany, hi haurà fins a set actuacions programades, entre les quals destaquen artistes com Figa Flawas, Ginestà i Roba Estesa.

El cicle arrencarà el 14 de març amb el trio franco-algerià de música electrònica Acid Crab a l'Apolo i seguirà a la mateixa sala del Paral·lel el dia 21 amb Roba Estesa, que hi presentarà el nou disc De lo bo, lo millor (Halley Records, 2024). El 5 d'abril hi haurà doble cita amb el duet de rock electrònic argentí Peces Raros i la banda Carmen 113, que actuaran a la sala 2 d'Apolo i a Wolf, respectivament.

El 13 d'abril, el duet dels germans Serrasolsas Ginestà presentarà el quart disc Vida meva (Halley Records, 2024) al Paral·lel 62, mentre que el dia 20, el duet guanyador del Sona9 2022 Figa Flawas presentarà a l'Apolo La calçotada (Halley Records, 2024), el seu segon treball. Finalment, tancarà el cicle el trio de rapers neerlandesos Dope D.O.D a Razzmatazz 2.

MÉS CRUÏLLA PER PRIMAVERA
Paral·lelament, la programació del Cruïlla es disseminarà aquesta primavera més enllà de Barcelona amb diverses iniciatives repartides en diferents indrets de Catalunya. El 9 de març, Renaldo & Clara, Stay Homas, Albert Pla o Clara Peya, entre altres, seran al Cruïlla Baix Segre, que ajuntarà la música en directe amb la gran festa de la floració dels arbres fruiters. Per la seva banda, el 20 i 21 d'abril, Oques Grasses, Gertrudis, Figa Flawas i El Pony Menut ompliran Batea amb el Cruïlla Terra Alta, i, finalment, del 3 al 5 de maig, l'enoturisme i la música en directe de The Tyets, Mushka o La Pegatina s'uniran al festival Ressons.
Especial: Festivals
Arxivat a: Enderrock, Cruïlla, Cruïlla Primavera, Figa Flawas, Ginestà, Roba Estesa, festivals

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.