Estrenes

Poomse s'enamora d'un «Cor suís»

Estrenem el primer avançament del nou treball del trio mallorquí

Poomse: «Encara ens sorprèn que l’estupidesa humana no ens hagi dut a l’extinció»

| 11/03/2024 a les 13:00h

Poomse
Poomse
Després del notable primer llarga durada en català Extinció etc. (Espora Records, 2021), el grup mallorquí Poomse torna enguany amb nova música i amb nova formació. El grup encapçalat pel cantant i guitarrista Llorenç Roselló (veu i guitarra) ja no compta amb la segona guitarra de Sebastià Mesquida, i ara, es queda en format de trio amb Gaspar Reixach (baix) i Joan Llabrés (bateria), els altres dos músics habituals de Poomse. Avui, presentem en exclusiva "Cor suís", el primer avançament del futur EP previst per a la primavera, Triple doble (Espora Records, 2024).


"Cor suís" és representa el clar exemple de la renovació sonora de Poomse, que es mostra més directe, contundent i intens que mai. La distorsió es torna més afilada i cacofònica, però manté els trets diferencials de les cançons de la banda: riffs laberíntics, estructures poc convencionals i tornades que sempre deixen un cert regust agredolç en el paladar. A nivell temàtic, la cançó desprèn un cert nihilisme adobat amb grans capes d'ironia, que deixen frases lapidàries com "tot allò que no entens t'enamora".

El videoclip de la cançó ha estat realitzat per William O'Flaherty i compta exclusivament amb imatges de domini públic dels Arxius Prelinger. Aquest centre documental situat a San Francisco emmagatzema una sèrie de films que pretenen documentar la història cultural dels Estats Units a través de l'evolució del paisatge del país, la vida quotidiana i la història de la societat nord-americana.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, estrenes, edrbalears, Poomse

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.