actualitat

Ha mort el trompetista Arnau Boix

El músic va formar part de La Locomotora Negra, l’Orquestra Plateria, o Cowabunga Bop

| 20/03/2024 a les 10:30h

Arnau Boix
Arnau Boix | Miquel Carol
Aquesta setmana ens ha deixat el trompetista manresà Arnau Boix (1959 — 2024), qui havia format part de La Locomotora Negra, l’Orquestra Plateria, o Cowabunga Bop, entre altres. Dedicat sobretot al món del jazz, dirigint i tocant en tota mena de formacions, també va ser programador de diversos clubs barcelonins, com els emblemàtics La Cova del Drac o La Boîte.
 
El seu recorregut musical va arrencar als anys 80, dirigint una jam session setmanal a la sala barcelonina La Cova del Drac, titulant-se al Conservatori del Liceu i la Berklee School de Boston, i formant part d'orquestres de ball com l'Orquestra Plateria o la Big Band de Lluís Rovira. També va participar en formacions La Locomotora Negra i la Cobla Cotó Fluix, així com de La Porteña Jazz Band, entre altres, i fundar bandes com Cowabunga Bop o Barcelona Jazz Antic. Al llarg de la seva carrera musical, que combinava les seves facetes artística i d’instrumentista amb la de programador, va tocar amb altres músics reconeguts com Frank Wess, George Arvanitas o Lou Benett, i va estudiar amb Roger Guérin i Alvaro Is.
Especial: Actualitat
Arxivat a: 440Clàssica&Jazz, Arnau Boix, obituari, actualitat

COMENTARIS

Ĺ'auditori

Laure fernandez, 21/03/2024 a les 18:12

Grandes momentos con los hermano vida y las Jam sesiones del auditori?
Con toni Vila piano y Francés Vila contrabaix cuando aparecía Arnau boix y amigos yo entonces tocaba la batería con los hermanos vila,
Brutal Arnau
Que pena Bon viatge!!!

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.