Verkami

El nou disc de Brunzit, 'De cop i volta', a Verkami

La plataforma de micromecenatge Verkami acull diversos projectes que busquen suport econòmic dels seguidors

El trio Brunzit prepara un disc que engloba diferents propostes funcionals de ball col·lectiu

| 16/06/2024 a les 12:30h

Brunzit
Brunzit
La plataforma Verkami és una de les eines més conegudes de micromecenatge en el món de la música. Etimològicament, la paraula que anomena el projecte prové de la combinació de les termes en esperanto verko —que vol dir creació artística o científica— i ami —que s'apropa al castellà 'amo' i vol dir estimar o agradar—. Des d'aquest amor cap a allò que fa del món un espai on poder crear, col·laborar i aprendre, una gran quantitat d'artistes inicien els seus projectes. 

L'objectiu de la plataforma consisteix a recaptar diners, a través d'un micromecenatge —és a dir, d'aportacions de diferents inversors—, per poder dur a terme diferents projectes. En el cas de la música, és sovint usat per finançar la producció dels discos i/o les edicions físiques d'aquests, a més de videoclips, etc. Els projectes que realitzen una campanya a Verkami ideen un sistema de recompenses per a tots aquells que fan aportacions econòmiques en línia amb la inversió feta.

Avui presentem una nova proposta que es troba en plena campanya a Verkami: Brunzit prepara De cop i volta, un nou disc que engloba diferents propostes funcionals de ball col·lectiu.
 

BRUNZIT

L'1 de gener de 2021, el violinista Adrià Garcia, el flautista i animador Joan Naspleda i l'acordionista Perepau Ximenis van refundar el grup Brunzit com a trio davant de la foguera d'any nou. Entomant un nou camí, la banda va començar la recerca d'un nou so, “reblant ritmes harmònics on dansen les melodies i optimitzant els registres de cada instrument”, tal com diuen ells mateixos. Ara, Brunzit presenta el resultat d'aquesta recerca en el disc De cop i volta: quatre cançons pròpies que combinen amb arranjaments de clàssics tradicionals i versions d'altres autors. 


Per poder per poder dur a terme aquest projecte, Brunzit ha iniciat una campanya a Verkami. Amb allò que hi recaptin, el grup finançarà les diferents fases del projecte, que inclouen la gravació i màster, la producció del material audiovisual, el disseny i fabricació del disc, i la publicació i autoedició del disc amb suport d’un segell discogràfic. S'hi pot col·laborar de manera desinteressada, però també hi ha diferents recompenses segons la quantitat aportada, com els agraïments en el disc, còpies en físic de De cop i volta, o poder assistir a la festa de presentació del disc, entre d'altres.
 

>> PARTICIPA EN LA CAMPANYA <<

 
Aquest article ha comptat amb la col·laboració de Verkami.
Especial: Verkami
Arxivat a: Enderrock, verkami, Brunzit

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.