Carles Dénia a la portada de la revista 'Sons'

El 'cantaor' presenta el seu projecte al voltant dels poetes andalusins al número de maig-juny

| 09/05/2011 a les 07:00h

Carles Dénia és actualment una de les grans veus dels Països Catalans. Després d'haver solcat els camins del jazz, el flamenc i el cant d'estil, a El paradís de les paraules s'allibera de tot encotillament i canta els refinadíssims versos dels poetes àrabs valencians.


Al número 22 de la revista Sons de la Mediterrània, Carles Dénia explica les interioritats d'El paradís de les paraules, un disc que veurà la llum al juny amb el segell Comboi i que ha despertat una gran expectació. Amb l'estreta col·laboració de l'escriptor i traductor de l'àrab clàssic Josep Piera, el cantaor de Gandia posa el seu cant privilegiat i el seu bagatge compositiu al servei dels poetes àrabs valencians, escriptors que entre els segles X i XIII van descriure amb extraordinària elegància els seus sentiments i els paisatges del llevant d'Al Àndalus.
Acompanya al cantaor en aquesta aventura creativa un grup d'instrumentistes de luxe: Albert Sanz (piano, teclats), Efren López (cordes), Cristóbal Rentero (cordes), Mario Mas (guitarra, llaüt) i Aleix Tobias (percussions). Carles Dénia farà una preestrena d'El paradís de les paraules en quatre actuacions al Cafè Mercedes de València els dies 14 i 15 de maig.
Arxivat a: Sons de la mediterrània