La biografia il·lustrada d'Antònia Font

Sortegem dos exemplars del llibre 'Robot innocent'

| 07/12/2011 a les 07:00h

Robot innocent (Cossetània / Enderrock Edicions) és la biografia il·lustrada del grup i inclou una discografia comentada, una entrevista que repassa les claus del seu èxit, opinions dels personatges que els han conegut a fons i els acords de quatre hits del grup.
S'han erigit, per mèrits propis, en la banda de pop català més influent del segle XXl. L'herència d'Antònia Font s'ha estes a les últimes generacions musicals i ha anat recollint premis i reconeixements al llarg de la seva trajectòria, des del 1997, però, sobretot, entrat el nou segle.



I, fins i tot, fent doblet: la crítica musical catalana l'ha premiada dues vegades amb el prestigiós Premi Puig-Porret, pels discs Alegria (2002) i Lamparetes (2011). Un senyal que la música pop catalana beu del mateix que la d'arreu: d'entreteniment i llums brillants. Els que ofereixen encara la veu càlida de Pau Debon, la màgia compositva del guitarrista Joan Miquel Oliver, el tarannà ferm del baixista Joan Roca, la gràcia vuitatera als teclats de Jaume Manresa i el ritme que imposa Pere Debon, juntament amb la complicitat i sintonia de l'estol de seguidors que han fet que la banda mallorquina arribi a ser allò que és.

Robot innocent (Cossetània / Enderrock Edicions) és la biografia il·lustrada, la més completa i actualitzada, que tot persona interessada o encuirosida pel grup encapçalat per Pau Debon i Joan Miquel Oliver necessita. amb les aportacions dels periodistes Joaquim Vilarnau i Helena Morén Alegret, una selecció gràfica de les millors fotoografies de la banda i un pròleg de Lluís Gendrau, director editorial del Grup Enderrock. En tenim dos exemplars per sortejar entre els lectors d'enderrock.cat. Envia un correu electrònic a l'adreça [email protected] amb el teu nom i cognoms, telèfon i adreça postal i contesta a la següent pregunta: 'com es diu el primer disc d'Antònia Font?'. D'entre tots els que respongueu correctament la pregunta sortejarem els dos llibres. Sort!


Arxivat a: Concursos