Merili Varik canta a la seva estimada Catalunya

L'estoniana presenta "It's time", que incorpora passatges en català

| 03/09/2014 a les 12:40h

La cantant Merili Varik ha enregistrat una cançó de suport a la independència "de la meva estimada Catalunya". La cançó es diu "It's time" ("És l'hora"), i és una versió en anglès d'un tema en estonià que ja va incorporar al seu darrer disc.


"It's time", de
Merili Verik, és la traducció anglesa d'una cançó en estonià que porta el mateix nom, "On Aeg", i que la cantant va incorporar al seu darrer album, Kas Tõesti (MBMA EST Records, 2012).  Verik descriu el tema com "una cançó de llibertat i felicitat dedicada a la meva estimada Catalunya", perquè, diu, "els somnis són l'única terra nativa". La lletra, que malgrat ser en anglès incorpora algun passatge en català, també és clara: "És hora de dir la veritat. És hora de marxar", diu. El clip de la cançó va ser enregistrat al mes d'agost als estudis de Fotoespai, una escola de fotografia de Barcelona. Merili Verik fa uns anys que va començar la seva carrera en solitari, després d'haver format part de l'exitós grup AgentM, molt popular al seu país.
La cantant ha ofert diversos concerts al territori català, l'últim dels quals va ser el passat 29 d'agost a Cardedeu.
Però sembla que Merili Varik té previst quedar-se un temps a Catalunya. Tal com s'explica a la seva pàgina de facebook, la cantant ja té tram "per a la més gran representació de llibertat" el proper 11 de setembre a Barcelona, el 55.

Merili Verik
Arxivat a: Enderrock