Actualitzat el 02/09/2020

Oberta la convocatòria del XIII Terra i Cultura, Premi Miquel Martí i Pol

L'edició d'enguany varia els guardons a causa de la crisi sanitària però manté l'esperit i algunes aportacions

El Terra i Cultura torna a engegar motors per dur a terme una convocatòria especial però amb més sentit que mai.
Malgrat les interteses i inconvenients ocasionats per la crisi sanitària, els promotors del certamen i el jurat, presidit per Lluís Llach, han optat per tirar endavant aquesta nova edició i mantenir l'essència de suport i visabilització de la música, la poesia, i la cultura en general. 

El reconeixement del Premi Miquel Martí i Pol 2020 s'atorgarà, un cop més, a la millor cançó amb música original basada en un poema en llengua catalana. Tanmateix, les bases del concurs s'han hagut d'adaptar a la situació i, com anuncia el Celler Vall Llach, s'haurà de prescindir del concert presvist a la Festa Major de Porrera. En canvi, el/la guanyador/a rebrà una aportació simbòlica de 1.000€ i una peça de l'escultor Josep Bofill. A més, enguany se suma al guardó una actuació remunerada al festival Poesia i + de Caldes d'Estrac per a l'artista premiat/da pel jurat. 

Les obres admeses a la convocatòria han d'estar editades entre el 12 de setembre de 2019 i l'11 de setembre d'enguany, o poden ser gravacions inèdites per a l'ocasió. Es poden presentar tant en format físic com digital dins el termini de recepció d'obres, que com sempre, finalitzarà el proper 11 de setembre de 2020. Finalment, el jurat es reunirà al novembre per decidir el guanyador d'aquesta 13a edició del Terra i Cultura. L'anunci del veredicte del premi es donarà a conèixer en un acte públic que se celebrarà a Barcelona. 

Consulta les bases en el següent enllaç i envia la teva proposta a l'adreça del Celler o a enderrock[@]enderrock.cat.

  

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de: