Actualitzat el 03/07/2023

Obre la convocatòria per al XVI Terra i Cultura, Premi Miquel Martí i Pol 2023

El termini de recepció d'obres finalitzarà el proper 11 de setembre

El celler Vall Llach convoca la 16a edició del Certamen Terra i Cultura – Premi Miquel Martí i Pol 2023 que s’atorga a la millor cançó amb música original basada en un poema en llengua catalana.
El certamen, impulsat pel celler Vall Llach, dona suport i visualització a la música i la poesia, amb una aportació de 5.000 euros i una peça de l’escultor Josep Bofill per al guanyador/a. A més, des de l'any passat, inclou un accèssit Ramon Muntaner, en record del cantautor i membre del jurat, que va ser director de l'SGAE a Catalunya
 
Les cançons admeses al certamen hauran d’haver estat publicades en qualsevol format –físic o digital– entre el 12 de setembre del 2022 i l’11 de setembre del 2023 i també poden ser gravacions inèdites presentades directament al concurs. El termini inajornable de recepció d’obres finalitzarà el dia 11 de setembre del 2023 a les 00h. Pots consultar les bases al web del Terra i Cultura.

En els darrers anys, han guanyat el premi projectes com Carles Dénia (per "Oda apatxe a València" de Ramon Ramon) -i Anna Andreu amb l'accèssit (per "Quietud" de Maria Antònia Salvà),  The Tyets (per "El ratolí" d'Enric Laurreula), Juan Valderrama (per “Podries” de Joana Raspall), Clàudia Cabero (per “Dona-dindi” de Rosa Maria Arrazola), Sommeliers (per “La llibertat” de Joan Margarit), Mireia Vives i Borja Penalba (per “Si no fores (no amb mi)” de Roc Casagran), Judit Neddermann i Ignasi Cussó (amb “El fugitiu” de Miquel Martí i Pol), Toni Xuclà i Gemma Humet (per “Aquesta pau és meva” de Salvador Espriu), Roger Mas (per “Si el mar tingués baranes”, de Maria-Mercè Marçal), o Sílvia Pérez Cruz (per “Covava l’ou de la mort blanca” de Maria-Mercè Marçal), entre altres.

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de: