Companyia Elèctrica Dharma a l'Enderrock Sona

Torna el cicle Enderrock Sona amb els grups de portada de la revista

| 27/03/2015 a les 07:00h

L'Antiga Fàbrica Damm serà l'escenari del cicle Enderrock Sona, que proposa una experiència única amb els protagonistes de la revista: la Companyia Elèctrica Dharma. Els teloners són Pantaleó, un grup del Sona 9. Les dues bandes seran les encarregades d'engegar el cicle el dimecres 1 d'abril. 
Companyia Elèctrica Dharma Foto: David Ruano

El petit format de la posada a escena i la proximitat de la proposta pretenen descobrir una part diferent i alternativa de cada artista, que en la majoria de casos mostraran els seus treballs de manera poc habitual, donant relleu a les cançons i explicant les històries que les envolten abans de sortir de gira. 

La Companyia Elèctrica Dharma és la protagonista de la portada del mes d'abril de la revista. No sense motiu: el 10 d'abril comença la gira que celebra els 40 anys de la banda al festival Strenes. El grup s'havia acomiadat dels escenaris l'octubre del 2011 al Palau de la Música Catalana, i dos anys després moria Josep Fortuny, lletrista i bateria. Des d'aleshores, només havia reaparegut en moments puntuals, com als Premis Enderrock 2014 o al Canet Rock.

El concert-presentació de la portada de la revista i de la gira descobriran les peces més populars de la seva trajectòria, elegides per 40 persones del món de la cultura, la política i la societat d'arreu dels Països Catalans. A més, s'estrenarà una cançó inèdita dedicada a Esteve i Josep Fortuny. La tria completa serà el centre del reportatge que publicarà Enderrock al número d'abril, dedicat a les quatre dècades del grup. 

El flamant guanyador del premi Joventut del Sona 9 del 2014, Pantaleó, obrirà l'esdeveniment, amb un tast en exclusiva de les cançons del seu primer disc, Reina Victòria, que sortirà aquesta primavera. 

La següent convocatòria del cicle Enderrock Sona és el 6 de maig. Blaumut és el primer convidat, que hi arribarà amb el seu nou disc, El primer arbre del bosc. El precedirà Manuela Kant, el grup guanyador del premi Èxit 2014.

Demana la teva invitació!
Organitzat per Enderrock i Sona 9, amb la col·laboració d’iCat.cat i Estrella Damm, l’entrada als diferents actes del cicle és gratuïta. Per a l'esdeveniment Enderrock disposa de 30 invitacions dobles per als primers que enviïn un correu a [email protected] amb les dades de contacte (nom, cognoms i DNI) i el nom del grup a l'assumpte del missatge. Els menors d'edat només podran entrar acompanyats d'un adult.
Arxivat a: Concursos