Mishima a la primera edició de l'InDirecte

Sortegem un abonament per al festival indie de Badalona on també actuaran La Bien Querida i Sanjosex

| 29/04/2015 a les 06:59h

La sala Sarau de Badalona s'omplirà d'indie de l'1 al 15 de maig. La primera edició del festival InDirecte obre les portes als amants de la música amb tres propostes: La Bien Querida en format acústic, Sanjosex amb la seva nova proposta més elèctrica i Mishima presentant L'ànsia que cura (TRIS-Warner, 2014). A Enderrock.cat sortegem un abonament per assistir a tots els concerts del festival.
Mishima Foto: Arxiu Enderrock

La primera edició del festival de música indie de Badalona, l'inDirecte, arrenca aquest divendres 1 de maig amb La Bien Querida. Anna Fernández-Villaverde ha actuat en escenaris de festivals de la talla del Primavera Sound, i arriba a la sala Sarau en un format acústic i íntim, acompanyada de David Rodríguez (Beef). 

Divendres 8 de maig serà el torn de Sanjosex. El bisbalenc portarà tot l'optimisme del darrer disc, Festival (BankRobber, 2014), publicat després de quatre anys de silenci. Es tracta d'un treball eclèctic i alhora cohesionat, en què la línia general és l'electricitat i les guitarres, un gran canvi respecte al so acústic de l'anterior treball. 

Divendres 15 de maig Mishima tancarà la primera edició del festival amb les cançons del setè disc de la seva carrera, L'ànsia que cura (TRIS-Warner, 2014). 

Vols aconseguir un abonament de l'inDirecte?
A Enderrock.cat sortegem un abonament per assistir als tres concerts del festival: La Bien Querida (1 de maig), Sanjosex (8 de maig) i Mishima (15 de maig), a la sala Sarau de Badalona. Per participar-hi has d'enviar un correu a [email protected], amb el teu nom, cognoms, DNI i telèfon. El nom de l'assumpte ha de ser 'Abonament InDirecte'. El divendres 1 de maig anunciarem els guanyadors en una notícia. Sort!
Arxivat a: Concursos