Compte enrere per a Músiques Disperses

Sortegem 5 discos recopilatoris de la nova edició del festival lleidatà

| 26/02/2016 a les 14:59h

Del 10 al 13 de març arriba una nova edició del festival de folk Músiques Disperses a Lleida, en el qual actuaran Xarim Aresté i el Conjunt del Miracle, Sieben, Vieux Farka Touré, The Optic Nerve i BaBa Zula. Per anar escalfant motors, a Enderrock i Sons de la Mediterrània sortegem 5 discos amb un recull de les cançons dels protagonistes!

Xarim Aresté. Foto: Noemí Elias

El festival de Músiques Disperses (MUD) és una de les cites de Ponent de la temporada d'hivern. El cartell llueix només un artista català que inaugurarà aquesta edició, Xarim Aresté. Amb la distinció de la crítica dels Premis Enderrock 2016 al millor disc de pop-rock del 2015 per a La Rosada (BankRobber, 2015), el músic de Flix s'acompanyarà del Conjunt del Miracle

La resta de propostes són internacionals: el músic britànic Matt Howden, que experimenta amb veu i violí a Sieben, folk gòtic i neoclàssic; el guitarrista africà Vieux Farka Touré; els novaiorquesos vuitanters The Optic Nerve, i el grup de fusió BaBa Zula, provinents de Turquia.

Escolta les propostes del MUD abans que ningú!

El MUD ha reunit tots els grups participants a l'edició del 2016 en un disc recopilatori que conté la nova cançó de Xarim Aresté i el Conjunt del Miracle "Oh, Helena"; "Get Ready For Rebellion", de Sieben; "A Bashiye", de Vieux Farra Touré (amb Julia Easterlin); "What's Been Missing", de The Optic Nerve, i "Itaat etme", de BaBa Zula. A més, l'àlbum inclou dues peces enregistrades en directe al MUD'15 de Xoel López ("Buenos Aires") i Vashti Bunyan ("Across The Water").

Enderrock i Sons de la Mediterrània en sortegem 5 exemplars, i per participar només cal que ompliu aquest formulari amb les vostres dades. Teniu temps fins al 8 de març. Els guanyadors hauran de recollir el disc a la redacció d'Enderrock (Carrer Muntaner, 477, Barcelona). Sort!
 
Arxivat a: Concursos