La Gossa Sorda, en concert

Estrenem "Colpeja fort" del doble CD i DVD 'L'última volta en concert'

| 02/05/2016 a les 12:00h

La banda de Pego s'acomiada dels escenaris després de 17 anys amb la gira de comiat L'última volta. El desembre de l'any passat van fer doblet a València en dues nits acompanyats d'amics i companys musicals que han enregistrat en un doble CD i DVD que sortirà a la venda el 27 de maig. A partir d'avui ja es pot reservar, i a Enderrock.cat n'estrenem un fragment: "Colpeja fort", amb la col·laboració de Zoo.


Aquest any serà el darrer que La Gossa Sorda pujarà als escenaris. Ben aviat anunciarà les darreres dates de la gira de L'última volta, però la banda de Pego també ha decidit acomiadar-se amb un doble CD i DVD per gaudir de l'energia que desprèn. Enregistrat en directe durant dues nits consecutives el desembre passat a la sala Repvblicca de Mislata (a València), l'àlbum es titula L'última volta en concert i repassarà la seva trajectòria sonora. 

Els valencians han editat cinc discos d'estudi i han fet molts quilòmetres arreu dels Països Catalans fidels a la seva revolta musical. Per fer d'aquest comiat un concert per al record també van convidar diversos artistes: Obrint Pas, La Raíz, Zoo, Aspencat, Auxili, Smoking Soul's i cantants com Feliu Ventura, Manuela Alandes i Carles Dénia.

El doble disc i DVD L'última volta en concert sortirà a la venda el 27 de maig i a partir d'aquest dilluns ja es pot reservar en aquest enllaç. A Enderrock.cat podeu veure en exclusiva un fragment de l'actuació: la cançó "Colpeja fort" del disc Garrotades (autoeditat, 2006), amb la col·laboració de Toni Sánchez 'Panxo' (Zoo):


Arxivat a: Enderrock, país valencià, comiat, estrena, la gossa sorda, videoclip, l'última volta, colpeja fort, pego, l'última volta en concert