Festivals

Manel i Anímic marxen de cita rural i alternativa al Moritz Festival'Era

El dissabte 22 de juliol a la Masia Can Gascons de Llagostera

També hi actuaran Cala Vento, Nico Roig i Renaldo & Clara, entre altres

| 29/04/2017 a les 17:20h

Imatge il·lustrativa
Personalitat musical i esperit rupestre tornen a convergir al cartell del Festival'Era, que enguany celebrarà a la Masia Can Gascons (Llagostera) una cinquena edició que es torna a augurar ben idíl·lica, amb un bon grapat d'artistes nacionals i internacionals.

Els catalans Manel actuaran com a caps de cartell per presentar el seu últim disc, Jo Competeixo (Warner, 2016), acompanyats a la capçalera de Triángulo de Amor Bizarro, que també defensaran un darrer treball, Salve discordia (Mushroom Pillow, 2016), molt ben acollit per crítica i públic.

El festival portarà Anímic, que presenten el seu nou disc, Skin (Bcore, 2017), on deixen enrere el so dels dos últims àlbums i s'endinsen en el món de l'electrònica; Nico Roig, que farà sonar Vol.71 (Amniòtic Records, 2016), on s’allunya del vessant de cantautor per crear un discurs més de banda amb la presència de Pau Rodríguez (Za!) i Juan Rodríguez Berbín (Seward), i finalment, un dels productors amb més projecció de l’escena electrònica barcelonina, beGun, serà l’encarregat de tancar el festival.



L'oferta d'artistes internacionals s'amplia enguany amb la participació de tres artistes de fora del territori. Els nord-americans Octave One faran ballar amb l'electrònica, els londinencs Dark Sky duran el públic a un viatge esotèric, i el francès Awir Leon farà per primer cop acte de presència a un festival català.

Completen el cartell Cala Vento, els emergents Barbott, la dolçor de Renaldo & Clara i el curiós ritme de Playback Maracas. Tancarà el festival el productor de l'escena electrònica barcelonina beGun.
Especial: Festivals
Arxivat a: Enderrock, Moritz Festival'Era, Mortiz Festival'Era, Manel, Cala Vento, Nico Roig, Renaldo & Clara, Anímic, festival

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.