Estrena

Parellop, de la hibernació a l'amor

Estrenem el clip del tema "Plouen cors" del seu primer àlbum, 'Pols' (Satélite K, 2017)

Parellop serà en concert el proper 15 de juny a Cassà de la Selva

| 08/06/2017 a les 16:00h

Parellop
Parellop | Kristen Gómez
El videoclip "Ei tu!" llançava el tret de sortida al primer disc d'estudi del trio gironí ParellopPols (Satélite K, 2017). En aquest apareixien els tres músics amb cares de llop. Ara a Enderrock.cat estrenem el seu segon clip, "Plouen cors", on els tres llops evolucionen i es converteixen en tres dones llop. 

El guitarra del grup Albert Llorens ho compara amb les evolucions de Bola de Drac entre riures i diu: "Els llops són una imatge que volem conservar, però també volíem fer evolucionar el concepte. En aquest clip els homes llop es converteixen en dones, les quals també són protagonistes de la portada del disc. Ara el problema de llops el tindrem amb el pròxim clip, a veure cap on evolucionaran...".

El tema "Plouen cors" ens parla de la història d'una persona que creu que sempre pot aspirar a alguna cosa millor. La part negativa? Albert Llorens diu: "Un dia és ella qui s'enamora d'algú altre i no es corresposta. Se li gira la truita". 
 


El clip es presenta com un contrapunt total al tema "Ei tu!". El grup surt de la hibernació més freda de soledat i tristesa cap al bon temps, l'amor i l'alegria de viure. A més, igual que dins l'autobús, quan sona el tema en els seus directes aquests es converteixen en una pluja de cors literal. Llorens afirma: "Ens agrada anar una mica més enllà de la música i jugar amb el nostre públic".

Parellop encetaven l'any amb el seu primer àlbum, Pols (Satélite K, 2017), onze temes plens d'energia rock combinada amb cançons delicades i sonoritats pop. El proper dijous 15 de juny seran en concert a la Hair Fashion Night de l'Oréal, a Emgé Perruquers de Cassà de la Selva.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, videoclip, estrena, Parellop

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.