estrena

Sr. Wilson, ritme reggae i lletra combativa

Estrenem en exclusiva «Ya no más», del seu pròxim disc '24/7'

| 26/09/2017 a les 07:00h

Sr. Wilson
Sr. Wilson | Arxiu de l'artista
El reggae de Sr. Wilson & The Island Defenders ja fa temps que ressona per tot l'Estat, i també amb certa puixança a l'escena internacional. Enguany es compleixen ni més ni menys que els seus deu anys sobre els escenaris, i casualment coincideixen amb la sortida del seu proper disc, 24/7 (La Panxita Records, 2017), cantat tant en castellà com en anglès.

L'àlbum ha estat gravat, mesclat i arranjat a l'estudi de l'enginyer i productor Chalart58, centre d'operacions de La Panchita Records a Barcelona que, per acabar de completar el pack familiar, és el segell que s'encarrega de la publicació. A Enderrock.cat n'estrenem una cançó de lletra combativa, "Ya no más", mentre esperem la sortida del disc el 29 de setembre.

"La manca d'empatia dels governs, els mitjans i moltes vegades la mateixa gent" van inspirar Sr. Wilson a dir "Ya no más" en aquest tema que parla dels límits, tal com explica ell mateix. "Sembla que avui en dia els límits entre la informació i la morbositat són indefinits. Els límits per a la gent de la mateixa ciutat però de diferent posició social són diferents. Els límits que separen un país de l'altre separen molt més que un territori en el mapa", diu el músic. És per això que ha decidit compondre una cançó que parla de realitat social però també "de resistència, d'autoconeixement i de qüestionar el que passa al voltant i dins un mateix". Un "Ya no más" en tota regla.

 
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, estrena, Sr. Wilson, reggae, Chalart58, The Island Defenders, La Panxita Records

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.