Concerts

Reggae, pop, electrònica i teatre al nou cicle del Bornet de Cançons

Xics'n'Roll, Radiobots, La Tresca i Xirriquiteula Teatre i The Penguins presentaran els seus espectacles

Els quatre espectacles tindran lloc a El Born Centre de Cultura i Memòria entre gener i maig del 2018

Venda d'entrades del Bornet de Cançons 2018

| 13/01/2018 a les 10:20h

Imatge il·lustrativa
Amb l'inici del 2018 també comença un nou cicle de concerts del Bornet de Cançons, que portarà a El Born Centre de Cultura i Memòria quatre concerts dedicats als més petits.

El primer d'aquests concerts serà el de Xics'n'RollDescobreix Bob Marley amb Natxo Tarrés & The Wireless–, que adapta les presentaciones reggae al format familiar. Tindrà lloc el 28 de gener, i permetrà als més petits conèixer els artistes més importants de la història del rock. El concert tindrà com a protagonista Bob Marley, a càrrec de Natxo Tarrés & The Wireless, de manera que tota la família podrà viure la sensació de viatjar a la Jamaica dels anys setanta, sense perdre les influències del reggae actual.

L'11 de març serà el torn de Radiobots, un espectacle visual amb històries que tenen lloc en un univers fantàstic. La intenció del concert és que els més petits aprenguin anglès mentre es diverteixen i participen de manera activa en l'espectacle. Amb la direcció de Txu Morillas, els músics Carol Badillo i Aleix Prats interpreten a l’escenari un seguit de composicions pròpies que adapten registres com el pop, el hip-hop o la música electrònica al llenguatge i a les necessitats dels menuts. 
 
La Tresca i Xirriquiteula Teatre presentaran el seu espectacle Per un instant el 15 d'abril, que neix de les cançons de La Tresca portades a escena per Xirriquiteula Teatre. En Jordi, en Toni i en Claudi ens mostren els seus records, els seus somnis, les seves dèries i, sobretot, les seves cançons en aquest espectacle musical, familiar i senzill. 

Finalment, el 27 de maig serà el torn de The Penguins - Reggae per Xics, amb el seu nou espectacle Ballant damunt la lluna, una proposta per a tots els públics, que ha arribat des de l'inici de la formació, l'any 2011, a més de dues-centes poblacions del nostre territori.

Tots els concerts tenen lloc a les 12 h i tenen un preu de 8 euros per a adults, 4 per a infants i gratuït per a socis del Club Super3. Les entrades es poden comprar aquí.
Especial: Concerts
Arxivat a: Enderrock, Xics’n’Roll, radiobots, The Penguins, La Tresca i Xirriquiteula Teatre, infantil, bornet de cançons

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.