actualitat

Els osonencs Bonobos s'acomiaden

La banda de Centelles plega després de dos discos editats

Faran tres darrers concerts a Girona, Barcelona i Centelles

| 10/04/2018 a les 16:41h

Bonobos
Bonobos | Joan Riera-Prats
Cinc anys després de publicar la maqueta, From Centelles to the World (2012), i amb dos discos d’estudi al mercat, Animalànima (RGB Suports, 2014) i Crida! (RGB Suports, 2016), el grup de Centelles encapçalat pel cantant Jordi Ginesta ha anunciat a través d'un comunicat a la seva pàgina de Facebook que plega:

"Amb un nus a la gola però amb la certesa de saber-nos uns afortunats, des de Bonobos us anunciem que hem decidit dir “ADÉU”. Ho deixem, amb amor, aquí. (...) Tenint en compte que un projecte com aquest no seria res sense les inquietuds que són motor de les vides de cada un de nosaltres, el grup ha arribat a un punt que necessita parar per omplir-nos de nou individualment, per donar-nos espai a engegar nous projectes musicals i obrir portes cap a nous horitzons artístics. Com hem dit a tants concerts, 'el futur és patrimoni dels qui cultivem el present' i és per això que enfoquem aquest present i tot el que vingui amb l’alegria i la gratitud de saber que hem arribat molt més lluny del que mai ens hauríem pogut imaginar", diu el comunicat.

Bonobos va endur-se l'any 2014 el Premi Enderrock a l'artista revelació per votació popular, i al llarg d'aquests sis anys de trajectòria ha fet més de dos-cents concerts arreu dels Països Catalans.

El comiat s'acompanyarà de tres darrers concerts: el primer serà el divendres 13 d'abril a Girona, on actuen acompanyant Txarango a la sala La Mirona (amb entrades exhaurides). Després seran a La 2 de l'Apolo de Barcelona, el 17 de maig, i finalment s'acomiadaran a casa, el 19 de maig, en un concert únic amb amics convidats, que se celebrarà el 19 de maig.
 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Bonobos

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.